ГоловнаНовини

Правила поведінки населення під час артобстрілів

 Опубліковано: 25 лютого 2022, 13:19

Якщо така ситуація застала вас на вулиці, по можливості сховайтеся в підвалі найближчого будинку або в захисній споруді. Не ризикуйте життям переміщуючись по відкритій місцевості. Якщо будівель поруч немає - не панікуйте, розташуйтеся лежачи в найближчому укритті, яким може служити будь-який бордюр, бетонний блок, канава та ін.
Для захисту людей від дії засобів ураження крім захисних споруд цивільного захисту, якими є сховища та протирадіаційні укриття, також використовуються найпростіші укриття, а саме погріба житлових будинків або підвали багатоквартирних житлових будинків, крім панельних.

Адреси укриттів на території громади:
Підвальне приміщення під спортзалом ПТУ – 32 м. Заводське вул. Шкільна,13 (ключі від входу в охорони).
Підвальне приміщення будинку культури ДП «Лохвицький спиртовий комбінат» м. Заводське вул. Озерна, 10 (ключі від входу в охорони на прохідній підприємства).
Підвальне приміщення готелю ДП «Лохвицький спиртовий комбінат» м. Заводське вул. Озерна, 10 (ключі від входу в охорони на прохідній підприємства).
Підвальне приміщення ДНЗ «Теремок» м. Заводське вул. Озерна, 9 (ключі від входу у сторожа).
Підвальне приміщення адмінбудівлі ПАТ «Склоприлад» м. Заводське вул. Озерна, 18 (ключі від входу в охорони на прохідній підприємства, другий вхід вільний).
Підвальне приміщення Заводської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 м. Заводське вул. Ватутіна, 46 вхід з боку баскетбольного майданчика (ключі від входу у сторожа).
Підвальне приміщення ДНЗ «Чебурашка» с. Піски вул. Центральна, 107 (ключі від входу у сторожа).
Підвальне приміщення Пісківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Піски вул. Центральна, 50 (ключі від входу у сторожа).

Виконавчий комітет



    Твіт