ГоловнаНовини

Останній дзвоник – незабутня мить!

 Опубліковано: 2 червня 2023, 08:40

В загальноосвітніх навчальних закладах нашої громади 31 травня відбулись урочисті заходи, зібравши в один яскравий візерунок різнобарвні вишиванки, квіти, кульки та стрічки, і, звичайно, найщиріші в світі дитячі посмішки та схвильовані обличчя батьків і педагогів. Свято Останнього дзвоника! І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. 
Це свято підводить підсумки навчального року та знаменує подолання чергової сходинки у житті школярів. Для випускників останній шкільний дзвоник – це початок дороги у нове, доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний вибір та відповідати за свої вчинки. Для багатьох школярів він сповіщає про початок літніх канікул і можливість набратися нових сил на наступний навчальний рік.
Щиро дякуємо Вам, дорогі освітяни, вихователі та наставники. Силою Вашої думки та теплом душі твориться майбутнє держави.
Вітаємо і батьків сьогоднішніх випускників, які разом із своїми дітьми пройшли цей довгий і непростий шлях, раділи їх успіхам, переймалися невдачами, підтримували у важку хвилину. Нехай же Ваші діти стануть справжніми людьми, гідними поваги.
Бажаємо всім віри і впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я, миру і злагоди!

Останній дзвоник

Останній дзвоник

Останній дзвоник

Останній дзвоник

Останній дзвоник

Останній дзвоник

Останній дзвоник

Виконавчий комітет



    Твіт