ГоловнаНовини

Опорний заклад «Заводська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» урочисто відкрив двері нового корпусу

 Опубліковано: 29 січня 2021, 10:55

Привітати з цією святковою, довгоочікуваною подією завітали голова Полтавської обласної державної адміністрації Синєгубов О.В., перший заступник голови ОДА з питань будівництва, житлово-комунального господарства, соціальних питань та охорони здоров’я Лунін Д.С., директор Департаменту освіти та науки Полтавської ОДА Ковальська В.В., міський голова Сидоренко В.В., начальник відділу освіти Байрак О.І., які побажали дітям якісних знань, творчих здобутків, педагогічному колективу школи міцного здоров’я, розвитку та натхнення та творчих здобутків.

Будівництво школи було розпочато ще в 2000 році. Зрештою, у 2009-му завершили спорудження нового корпусу для учнів 1- 4 класів, а наступного року було відкрито ще й їдальню для них.

В 2019р. школа потрапила до списку об’єктів Програми Президента «Велике Будівництво», що допомогло завершити спорудження нового та, власне, основного корпусу Заводської загальноосвітньої школи № 1, яка є опорною в новоствореній Заводській громаді.

Школа крокує впевнено в ногу з часом. Дотримуючись нових освітніх потреб, класи укомплектовані сучасним обладнанням: інтерактивними дисплеями та комп’ютерами. У кожному класі та коридорах встановлено камери відеоспостереження. У школі працює радіо оповіщення, нова сучасна акустична апаратура. Для реалізації освітньої галузі «Технології» обладнані сучасні майстерні зі швейної та кулінарної справи, а також для роботи з деревом та металом. У подарунок від Голови ОДА майстерня кухонної справи була укомплектована кухонним інвентарем.

Нова спортивна зала наповнена усім необхідним обладнанням для занять фізичною культурою.

Приємним передноворічним подарунком для школи стала STEM лабораторія, в складі якої є фото та відеостудії, портативний сканер, мультимедійна дошка, конструктор SPIKE PRIME, «зелена лабораторія», два 3D принтери, ноутбуки та ін.

Педагогічний, учнівський та батьківський колективи щиро вдячні усім, хто був причетний до будівництва нового приміщення школи та створення сучасного освітнього простору. Тож тепер усі мусимо працювати та навчатися ще сумлінніше й відповідальніше.

ЗОШ-1

ЗОШ-1

ЗОШ-1

ЗОШ-1

ЗОШ-1

ЗОШ-1

ЗОШ-1

ЗОШ-1

Виконавчий комітет



    Твіт