ГоловнаНовини

Новий сміттєвоз для КП «Комунсервіс»

 Опубліковано: 13 березня 2020, 14:09

На сьогоднішній день необхідно удосконалити та покращити послуги зі збору ТПВ в м.Заводське та сусідніх селах. Послуги по збору ТПВ надає КП «Комунсервіс». В 2020 році в міському бюджеті закладені кошти в сумі 1 550 000 грн на придбання сміттєвоза для КП «Комунсервіс». Тендер відбувся 21.02.2020 року. 12 березня новий сміттєвоз заїхав у двір комунального підприємства міста. Спецтехніка обладнана на базі автомобіля МАЗ. Сміттєвоз має бокове завантаження, обладнаний пресплитою, об’єм 11 м3.

Крім того, на покращення заходів поводження з ТПВ в міському бюджеті закладено 310 000 грн. Також на ці заходи виділяють кошти сусідні громади: Сенчанська ОТГ – 150 000 грн, Пісківська сільська рада – 50 000 грн, Бодаквянська сільська рада – 50 000 грн, Погарщинська сільська рада – 50 000 грн, Токарівська сільська рада – 30 000 грн.

Ці кошти передбачено витратити на реконструкцію полігону ТПВ в с.Вишневе; встановити бетонну огорожу; пересипати шаром землі 0,25 м та ущільнити територію полігону; облаштувати дезбар’єр.

За кошти міського бюджету, з квітня місяця, планується посилити охорону полігону, з метою запобігання підпалів.

Для сортування відходів в місті встановлені контейнери для пластику і скла. Але мешканці міста дуже часто наповнюють ці контейнери іншими відходами.

Культурі поводження з ТПВ багатьом потрібно ще вчитися. То ж кожен повинен почати з себе і запитати: Який мій особистий вклад в покращення екології місцевості, де я живу? Бо глобальні питання виникають з місцевих.

Поважаймо один одного, любіть наше місто, бережіть навколишнє середовище.

сміттєвоз

сміттєвоз

сміттєвоз

Виконавчий комітет



    Твіт