ГоловнаНовини

Наше місто зустрічатиме Захисника України Юрія Кочергу

 Опубліковано: 21 жовтня 2023, 12:22

Чергова чорна звістка з фронту російсько-української війни вразила болем людські серця – у бою за волю України, її цілісність і незалежність, за честь і гідність українського народу загинув наш земляк, військовослужбовець Збройних сил, старший сержант КОЧЕРГА ЮРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ.
Він народився 14.01.1967 року в с. Токарі, де до недавнього переїзду в м. Заводське проживав із родиною. У 1984 році закінчив Токарівську школу. До 1986 року навчався у Заводському ПТУ №32. Цього ж року був призваний на строкову службу до військово-морського флоту, де прослужив 3 роки. Після повернення додому у 1989 році одружився і пішов у закордонне плавання з м. Севастополь, де пропрацював 4 роки. У 1993 році повернувся та почав працювати на Лохвицькому цукровому комбінаті вантажником. Останнім часом працював у ТОВ «Елеватор-Агро».
28.01.2023 року був мобілізований до лав Збройних сил України. У званні старшого сержанта служив на посаді старшого стрільця-оператора.
17.10.2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Іванівка Куп’янського району Харківської області внаслідок танкового обстрілу противника наш земляк Кочерга Юрій Миколайович загинув. СЛАВА ТА ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ!!!

Шановні жителі Заводської громади!

22 жовтня о 09:20 наше місто зустрічатиме Захисника України Юрія Кочергу.
Для вшанування захисника ПРОСИМО створити ЖИВИЙ КОРИДОР по маршруту: 
в'їзд у місто зі сторони Млинів (масив Брисі) вул. Київська, Європейська, Полтавська, просп. Миру, Проектна.
Чин похорону та прощання з Героєм розпочнуться о 12:00 по вул. Проектна, 5.
Поховають ГЕРОЯ на цвинтарі с. Токарі.

Кочерга Юрій Миколайович

Виконавчий комітет



    Твіт