ГоловнаНовини

Місто відзначило День Незалежності України

 Опубліковано: 27 серпня 2021, 13:59

24 серпня 2021 року Україна відзначила День Незалежності –30-ту річницю ухвалення парламентом Акту проголошення незалежності України.

Святкування ювілейного для України Дня Незалежності було особливо масштабним, адже 30 років незалежності – це справді знакова подія, яку неможливо не святкувати з величезним розмахом. Тому що Україна – молода країна з багатовіковою історією. А найкращий подарунок це, звісно ж, гарна музика, чарівна пісня та запальний танок.

Ми, працівники культури нашого міста, в цей особливий день, на головній сцені, створили великий концерт у дарунок для місцян за участю найкращих творчих колективів нашого міста. Тому, що ми завжди пам’ятаємо про головну місію – дарувати людям радість, віру, надію - в ім’я мистецтва, в ім’я України. Найтепліші слова вітання місто отримало від нашого очільника – Сидоренка Віталія Володимировича, який побажав процвітання країні і всім його жителям.
У концерті взяли участь творчі аматорські колективи міських будинків культури №1 та №2. Для налаштування на гарний, святковий настрій чудові композиції дарував Народний самодіяльний духовий оркестр Заводського будинку культури №1 (керівник О.Шеффер). У ці чарівні мелодії неможливо було не закохатися. Хореографічні постановки від Народного самодіяльного хореографічного колективу «Пролісок» (керівник В.Журавель) не залишили байдужими нікого. Як завжди потужно і мелодійно привітали нашу країну учасники Народного аматорського хору української пісні «Явір» (керівник Л.Лобецька, концертмейстер Ю.Кибкало). Впродовж кількох годин одні гарні виступи змінювали інші, приносячи присутнім море позитивних емоцій. Чого вартий виступ Народного аматорського фольклорного колективу «Веселий вулик» (керівник Н.Онасенко), який радував глядачів запальними піснями, байдужого, точно, не було. У концертній програмі були представлені неймовірні інструментальні композиції від Лізи Руденко та Ігора Байрака, які є вихованцями Народного духового оркестру МБК №1. А як мелодійно звучав саксофон і труба в дуеті Лізи Руденко зі своїм вчителем Олександром Шеффером!

Неабияк вразили всіх вокальні номери від студії естрадного вокалу «Голден Войс» (керівник І. Пронь), які створюють унікальне неповторне мистецтво. Наші найменші учасниці концерту - Кіра Пронь, Мілана Дрига та Маша Каплун, захопили глядачів своїм співом. Концерт аматорських колективів подарував присутнім зустріч із талановитими артистами та вокалістами такі як: Ангеліна Фенько , Оля Пархомчук , Ілона Сургіневич, Надія Чабак, Людмила Пшенична, Ксенія Гаценко, Альона Цись, Аліна Одарущенко, Наталія Шкурко та Михайло Клочко.

Це був чудовий,великий концерт у дарунок для нашої країни за участю найкращих творчих колективів нашого міста. До нас завітали всі зірки міста, щоб привітати із святом кожного. Теплі, мелодійні вітання від творчих колективів Заводського міського будинку культури № 2 приємно вразили всіх присутніх. У концерті взяли участь: народний духовий оркестр під керівництвом В. Лопуцька, народний самодіяльний фольклорний колектив «Злагода» (керівник Н. Іващенко), тріо «Гармонія» у складі Л. Зінченко, Н. Іщенко та Н. Іващенко, дует «Берегиня» у складі Л. Зінченко та Н. Іващенко, прекрасний вірш про Україну прочитав Павлик Потапенко. Слід відмітити неабияку щедрість глядачів: оплески лунали щиро і дзвінко, що неможливо було не помітити. Всі присутні з захопленням насолоджувалися таночками від запальних, креативних дівчаток з танцювального колективу «Юність» (керівник Н.Іващенко). Ми можемо пишатися юним поколінням українців, у серцях яких скільки любові і доброти, які переливаються у творчість.

Святковим завершенням нашого чудового концерту стала вітальна пісня Надії Чабак і неймовірно яскравий Феєрверк. Вели концертну програму найкращі ведучі Таня Яценко та Рома Потапенко.

У парковій зоні наша талановита молодь долучилася до створення фотозони, яка була представлена на нашому святі. Кожен бажаючий мав можливість вкласти краплинку своєї енергетики в чудові, яскраві квіточки-соняхи. Вийшло дуже сонячно, позитивно і яскраво. Дякуємо майстриням Анні Шаренко та Валерії Рухляді, Антоніні Бегі з донечкою Анною, Ніні Лисенко та Антоніні Матяш, які провели майстер-класи для наших діток. Бажаючі із задоволенням створювали квіточки своїми руками.

Висловлюємо щиру вдячність усім, хто долучився до організації та проведення святкових заходів.
Україна в нас єдина і тільки разом ми можемо її змінити на краще!
Бажаємо від щирого серця всім нам наснаги, міцного здоров’я, благополуччя й високих творчих здобутків у розбудові сильної та незалежної Батьківщини!
Слава Україні!

Ірина Михлик, художній керівник Заводського МБК №1

День Незалежності

День Незалежності

День Незалежності

День Незалежності

День Незалежності

День Незалежності

День Незалежності

День Незалежності

День Незалежності

День Незалежності

День Незалежності

День Незалежності

День Незалежності

День Незалежності

День Незалежності

День Незалежності

Виконавчий комітет



    Твіт