ГоловнаНовини

Літнє оздоровлення!!!

 Опубліковано: 7 червня 2021, 11:54

Ось і прийшли довгоочікувані канікули. Вже написані підсумкові роботи, залишились позаду уроки, віддзвенів останній дзвінок; можна з легкістю вдихнути великий і мрійливий ковток літнього повітря. В учнів з’явилося багато вільного часу, який потрібно вірно організувати, щоб було не тільки цікаво, а й корисно.
З 01.06.2021 року на території Заводської територіальної громади в підпорядкованих закладах освіти розпочався період літнього оздоровлення дітей!
На базі шкіл запрацювали такі табори:
- «Барвінок»;
- «Старшокласник»;
- «FRIENDSHIP»;
- «Котигорошко»;
- «Сонечко»;
- «Веселка».

Дитячі табори створені з метою реалізації права кожної дитини на повноцінний відпочинок, задоволення інтересів і духовних запитів відповідно до індивідуальних потреб дітей шкільного віку.
Всього за період роботи літніх дитячих пришкільних таборів планується оздоровити 165 дітей.
Основним напрямом роботи таборів є формування здорового способу життя, забезпечення необхідних умов для змістовного відпочинку, творчого та духовного розвитку дитини.
В школах активізована робота по організації змістовного відпочинку дітей під час літніх канікул. Адміністрацією розроблені детальні плани заходів з підготовки до літнього оздоровчого сезону і намічені заходи по його виконанню.
План передбачає проведення для дітей спортивно-масових, еколого-натуралістичних, науково-технічних заходів, творчі конкурси, екскурсії, відвідування школярами музеїв.
На базі опорного закладу «Заводська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1» організовано роботу мовного пришкільного табору «FRIENDSHIP». Навчання іноземній мові поєднується з кращими виховними методиками, процес пізнання – з відпочинком. Учні мають змогу брати участь в ігрових програмах – вікторинах, мовознавчих калейдоскопах, конкурсах міні-проектів. У роботі використовуються різні інтерактивні методики навчання, відео- та аудіо-матеріали, елементи арт-терапії (малювання, конкурси, вікторини).
На період роботи дитячих оздоровчих таборів робота шкільних їдалень переведена на триразовий режим харчування (сніданок, обід, полуденок).

оздоровлення

оздоровлення

оздоровлення

оздоровлення

оздоровлення

оздоровлення

Виконавчий комітет



    Твіт