ГоловнаНовини

Кубок міського голови з міні-футболу

 Опубліковано: 25 січня 2022, 08:15

22 січня 2022 року в місті Заводське на засніженому стадіоні відбулися традиційні змагання з міні-футболу на Кубок міського голови. Цього року на футбольному полі вели боротьбу шість спортивних колективів. 
 В групі А грали команди: «Молодь» (Заводське), «Сокіл» (Токарі), «Джентельмен» (Заводське); група Б: «Перемога» (Гиряві Ісківці), «Сула» (Бодаква), «Газовик» (Заводське). Згідно регламенту змагань дві кращі команди із кожної групи вийшли до півфіналу турніру. Півфіналістами Кубку стали команди: «Сокіл» (Токарі), «Джентельмен» (Заводське), Газовик (Заводське) та «Сула» Бодаква. У першому півфіналі газовики перемогли «Сокіл» із рахунком 2:0, голами відзначилися Заславець Вячеслав та Мироненко Михайло, а в другому півфіналі Джентельмени тільки в серії післяматчевих пенальті здолали «Сулу», яка на цьому турнірі була сформована із гравців Бодакви, Пісок та Погарщини (основний час гри закінчився із рахунком 1:1). 
 Фінальна зустріч відбулася між Заводськими командами, яка, також, тримала в напрузі глядачів до фінального свистка арбітрів. Гра була цікавою, хоча завершилася нульовою нічиєю, але ці нулі не були нудними. В післяматчевих пенальті перемогу здобула молода, але амбітна команда «Газовик», у воротах якої цього дня феєрив Олександр Вінніченко.
 Міський голова привітав учасників змагань, які подарували чудове спортивне свято глядачам та вручив подарунки учасникам змагань, а переможцям - Кубок міського голови. 

міні-футбол

міні-футбол

Віктор Мусієнко, начальник відділу спорту 

Виконавчий комітет



    Твіт