ГоловнаНовини

Колектив «Пролісок» відвідав гостинну Грузію

 Опубліковано: 13 липня 2021, 09:25

1 липня 2021 року Народний самодіяльний хореографічний колектив «Пролісок» відвідав гостинну Грузію, взявши участь у Міжнародному фестивалі "Золоте Руно".

Для учасників колективу це була перша така велика, і така важлива поїздка. На жаль, через карантинні умови конкурс було перенесено, тому цілий рік діти і керівник старанно готувалися, вивчали нові танці і вдосконалювали вже набуті навички. Кожен йшов до своєї мети, переступаючи через перешкоди.

Цілий рік важкої праці, терпіння, наполегливості, і ось перша маленька перемога. Народний самодіяльний хореографічний колектив "Пролісок" став лауреатом 2 ступеня на Міжнародному фестивалі "Золоте Руно", де виступали такі країни, як Грузія, Україна, Казахстан, Білорусія, Туреччина. Діти танцювали, як востаннє, на одній сцені із колективами із м. Горішні Плавні, Києва, Харкова, Дніпропетровська, Кременчука, Одеси.

Грузія надзвичайно гарна країна, із гостинними людьми, і прекрасними краєвидами. Люди там вражають своєю теплотою, щирістю і звичайно щедрістю, а від виду Кавказьких гір перехоплювало подих. Діти завжди були разом, відпочивали разом, підтримували один одного, показавши, яким повинен бути справжній колектив.

Гідний рівень у конкурсі і багато комплементів надихнули дітей виконати ще більшу роботу.

Ось кілька приємних спогадів про Грузію від учасників "Проліску":

Аліса Довгопол: "В Грузії дуже гарно, класно і весело. Ми добре відпочили, але не забували про конкурс. Я дуже вдячна керівникові за цю подорож. Все було супер!"

Софія Журавель: "Мені дуже сподобалось, що ми кожного ранку ходили на море і в басейн. А також були дуже цікаві екскурсії. Ми бачили різних незвичайних тваринок. Але в першу чергу ми приїхали в Грузію на конкурс. Там була гарна сцена і на ній було зручно танцювати. Ми відразу зорієнтувалися на ній. Конкуренти були сильні. Але, незважаючи на це, ми справилися. Хочу сказати, що ми ніколи так круто не танцювали, як на цьому конкурсі. Ми вклали багато зусиль і приїхали з перемогою. Скажу одне: мені дуже-дуже сподобалося у Грузії"

Аріна Бабак: "З 1 по 7 липня відбулась наша подорож до дружньої країни Грузії. Міста Батумі і Кобулеті вразили нас своєю красою, природою, пам'ятками культури та колоритом, народ - гостинністю. Хореографічний колектив "Пролісок" приймав участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі "Золоте Руно", де посів 2 повне місце. Дякую колективу і керівнику за веселу та цікаву поїздку до Грузії. Грузія завжди залишиться у наших серцях"

Вікторія Лукомська: "Відпочиваючи в Грузії, я отримала неймовірне задоволення. Це не просто фестиваль. Це - пізнання недосяжних висот. Це захоплююче відчуття колективної сім'ї. Поєднання чудового морського відпочинку, веселих ігор та тренувань на свіжому сонячному повітрі, приносить незабутнє захоплення! "Пролісок" - найкраща команда!"

Вікторія ЖУРАВЕЛЬ,
керівник Народного самодіяльного
хореографічного колективу «Пролісок»

Пролісок в Грузії

Пролісок в Грузії

Пролісок в Грузії

Пролісок в Грузії

Пролісок в Грузії

Виконавчий комітет



    Твіт