ГоловнаНовини

Хто щедрий сам – той долею багатий

 Опубліковано: 31 грудня 2020, 11:15

Саме ці рядки найбільше характеризують вірші із книги Світлани Ведмідь «Спогади», яку презентував керівник проєкту Віктор Григорович Гіржов в Заводській міській раді. На зустрічі із представниками Лохвицького механіко-технологічного коледжу, ПТУ №32, бібліотекарів шкільних і міської бібліотеки, клубних працівників Віктор Григорович розповів про життєвий шлях поетеси, історію створення книги та подарував кожному примірник видання.
Світлана Петрівна Ведмідь народилася на Чернігівщині та з 15 років проживає на Полтавщині, навчалася у Лохвицькому педагогічному училищі і тут же залишилася працювати. Поряд із нею завжди були діти, прекрасні квіти і улюблена вишивка. Так і її книга вся заквітчана неймовірно гарними квітами та оригінальними малюнками ілюстраторки Альбіни Павлець і фотографіями Віктора Гіржова. В книзі багато символіки – кожен вірш має свою ілюстрацію. Так як Світлана Петрівна любить вишивати, то в основу дизайнупокладено орнамент її вишивки. Допоміг видати книгу її син Олег Володимирович – меценат, почесний громадяни м. Лохвиці.
Тож, жителі Заводської громади, тепер мають змогу познайомитися із творчістю Світлани Ведмідь, насолодитися її віршами, які «закликають свято оберігати і цінувати все, що робить нас добрішими та щасливішими».

Презентація книги

Презентація книги

Виконавчий комітет



    Твіт