ГоловнаНовини

До побачення дитячий садок!

 Опубліковано: 12 червня 2019, 11:04

«Малятко» проводжало до школи своїх маленьких випускників...
Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у нашому дошкільному навчальному закладі.
З 5 по 7 червня дитсадок приймав багато гостей: батьки, бабусі й дідусі, вчителі – всі бажаючі, котрі прийшли подивитися на наших вихованців - майбутніх школяриків, яких в цьому році – 53. Зусиллями педагогічного колективу, підтримкою батьків, організовано цікаві та змістовні свята, які запам'ятаються малечі надовго та залишить добрі спогади про час перебування у нашому садочку.
Випускники, які парами урочисто ввійшли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопці, як справжні кавалери, - у краватках. Цього дня ними пишалися всі: батьки, гості та колектив дитячого садка.
Під час свята маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Вони склали клятву майбутнього першокласника та пообіцяли ніколи не забувати наш садочок.
Багато хороших слів було сказано в цей день в адресу випускників та їх батьків, в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а головне - здорових дітей, - дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, підтвердженням того – бурхливі емоції всіх його учасників.
З вітальним словом до маленьких випускників звернулася завідувачка дитсадка Бойко А.А., вона побажала діткам сміливо і гордо крокувати цікавою шкільною стежиною, взявши з собою свою мрію, набутий вантаж знань, удачу, наполегливий характер, підтримку батьків і бадьорий настрій!
На згадку про садочок випускники отримали дипломи. Також представник міської ради Горбенко Ю. А. вручила подарунки.
Вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі. І недарма стверджують, що це свято зі сльозами на очах. Ці сльози були на очах у Загорулько Н.В., Мокрій М.В., Тьотка Т.В., Чепурко О.В., Шарудило Т.І., бо саме їх малята вирушили у великий світ.
…Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, мудрості та гордості за своїх дітей!

А.Бойко, завідувачка ДНЗ «Малятко»

ДНЗ Малятко

ДНЗ Малятко

ДНЗ Малятко

ДНЗ Малятко

Виконавчий комітет



    Твіт