ГоловнаНовини

До громади з робочим візитом завітали представники ГО КримSOS

 Опубліковано: 18 травня 2023, 08:37

17 травня до Заводської територіальної громади з робочим візитом завітали представники ГО «КримSOS» та Агентства ООН у справах біженців в Україні для зустрічі з представниками влади та ініціативної групи громадської організації «Коло єдності», яка створена з представників внутрішньо переміщених осіб та місцевих мешканців.

Зустріч відбулася в теплому колі в Публічній бібліотеці Заводської міської ради під час якої обговорили можливості та потреби у громаді, які допоможуть ВПО інтегрувати в громаду, об’єднатися ВПО з місцевим мешканцям і залучитися до активного життя та соціальної згуртованості та обговорили план співпраці.

А ще гості мали змогу долучитися до майстер-класу з лялькотерапії, який проходив в бібліотеці та на який надали матеріали для його проведення.

Гості разом з учасниками майстер-класу долучилися до виготовлення ляльки - травниці – берегині здоров’я. Створення ляльки-мотанки – це психотерапія, яка бере свої витоки в глибокій давнині, яка допомагає зняти певні психологічні навантаження.

Тож всі учасники отримали задоволення від спілкування і власної роботи.

КримSOS

КримSOS

КримSOS

КримSOS

КримSOS

Виконавчий комітет



    Твіт