ГоловнаНовини

До Дня Соборності України

 Опубліковано: 22 січня 2022, 09:05

22 січня ми відзначаємо День Соборності України. Саме цього дня, в 1919 році, відбулася ключова для сучасної України подія на шляху до єдності і незалежності держави – проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР). Ті історичні події сформували підґрунтя для відродження незалежної соборної демократичної України та утвердження національної ідеї.

До цієї події нація йшла не одне століття. Покоління українських патріотів боролись за ідею створення незалежної України. Багато хто з них поклали власне життя заради майбутньої державності. І нині, на жаль, нам знову доводиться відстоювати єдність, соборність та непорушність кордонів рідної землі.

З метою виховання у підростаючого покоління глибокої поваги та любовi до Батькiвщини, людської гiдностi, формування національної свідомості підростаючого покоління, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України в закладах культури Заводської ТГ, було проведено ряд тематичних заходів :

Заходи з нагоди Дня Соборності України 22.01.2022 р.

Заклад культури

Захід

Заводський МБК №1

Патріотична вікторина «Ти у мене єдина», створення арт – інсталяції «Я люблю Україну», створення ланцюга єдності з учасниками  гуртків  будинку культури.

Заводський МБК №2

Тематичний відеоролик

Пісочанський СК

Відео перегляд «Соборна пам'ять України»

Н.Будаківський СК+бібліотека

Година юного патріота «Хто не знає минулого, той не вартий майбутнього»

Бодаква бібліотека філія

Виставка-міркування «Соборна Мати Україна - одна на всі ,як оберіг».

Урок історичної правди «Соборність духу, розуму і серця».

Заводська Публічна бібліотека

Експрес відео хвилинка "Свято єднання"

Виставка експозиція "Соборна. Вільна. Самостійна"

З нагоди Дня Соборності України бажаємо всім єдності, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України!

День Соборності

День Соборності

День Соборності

Виконавчий комітет



    Твіт