ГоловнаНовини

День міста - це свято кожного з нас!

 Опубліковано: 23 вересня 2020, 13:24

Хто не знає свого минулого, не вартий свого майбутнього»,– говорить народна мудрість. І, це дійсно так, бо як дерево тримається на землі своїм корінням, так людина тримається на землі своїм минулим. Олександр Дроб’язко спільно із Романом Потапенком створили короткий відеоролик про історію, символіку та сьогодення міста.
Отже, святкування Дня міста почалося 19 вересня біля МБК №1 традиційним конкурсом дитячого малюнку на асфальті. Політ фантазії втілювався у справжні дитячі шедеври, а банальна сіра поверхня за годину перетворилася у яскраву скатертину. Всі учасники отримали подарунки.

Заводське

Заводське

20 вересня по церквам міста проходив Молебень за рідне місто. До пам’ятників та визначних місць відбулося покладання квітів.

Заводське

Протягом дня у соціальних мережах транслювався цикл он-лайн вітань «Тобі, моє місто, натхнення й талант»: відео вітання міського голови та вітання від закладів культури (МБК №1, МБК №2, дитячої музичної школи, бібліотеки), освіти (ЗОШ №1, ЗОШ №2, Лохвицького механіко-технологічного коледжу, ПТУ №32), дошкільної освіти (ДНЗ «Теремок», ДНЗ «Малятко») та жителів міста.
На міському стадіоні (вул. Матросова) проходили спортивні змагання: з баскетболу, в яких призерами стали: команда коледжу – I місце, команда «Завод» - II місце та команда ЗОШ №1 – III місце.

Заводське

Перемогу у змаганнях з волейболу здобула дівчача команда ЗОШ №2, команда коледжу стала другою. Всі учасники отримали солодощі та м’ячі.

Заводське

Дитячі спортивні змагання з мініфутболу , які проводилися на штучному полі біля ЗОШ №1. Призерами стали: ЗОШ №1 – I місце, ЗОШ №2 – II місце, Пісківська ЗОШ – III місце та футболісти Бодаквянської ЗОШ стали – IV. Всі учасники отримали солодощі та м’ячі.

Заводське

У змаганнях з великого тенісу, який відбувся на тенісному корті мікрорайону «спиртокомбінату», переміг Федоронько Віталій, другим став Польшин Олександр, бронзу виборов Барко Максим. Всі учасники турніру отримали в нагороду тенісні м’ячі.

Заводське

І, звісно ж, як без ветеранів футболу. Команди «Харчовик» та «Цукровик» зіграли на міському стадіоні товариський футбольний матч, який закінчився нічиєю 3:3.
Між ФК «Харчовик» та ФК «Пирятин» відбулася календарна гра першості Полтавської області з футболу. Гра була напружена. В першому таймі ФК «Пирятин» мав територіальну перевагу і не давав можливості заводчанам на змістовні атаки. В другому таймі краще грали харчовики, але дотиснути суперника так і не зуміли. Результатом матчу стала нічия 2:2.

Заводське

На центральній площі міста протягом дня працювали відео локації для бажаючих привітати місто зі святом. Від Народного самодіяльного духового оркестру Заводського МБК №2 та МБК №1 лунала жива музика. Проводилися майстер-класи; пленер малярства. Майстрині представляли свої роботи на виставці - ярмарці. Міський голова, Віталій Сидоренко, привітав містян з Днем міста та вручив нагороди переможцям конкурсів. За участь у конкурсах всі учасники отримали подяки та подарунки.
Завершилося свято яскравим, казковим феєрверком – подарунком.

 

Інші фото, за посиланням: zv.gov.ua/gallery/den-mista-92-roky.html

За підтримку та надану можливість гідно провести свято щиро дякуємо: ФОП Костюк Т.М., СВК «Луч» (Антоненку П.О.), ФОП Барабаш Т.С., ФОП Грабова С.М., ТДВ « Червонозаводський хлібозавод» (директор Пономаренко О.Ю.), Червонозаводському комунальному ринку (директор Лисенко В.В.), ФОП Величко Т.В., ПП «Океан»(Папеян К.Г.). За допомогу у проведенні свята дякуємо КП «Комунсервіс» (директор Мельник В.Т.) та працівникам відділу благоустрою при міській раді. За організацію та проведення свята подяка колективу Заводського МБК №1 (директор Ю.Краснолуцька).

Л. Доброхліб, фахівець зі сталого розвитку

Виконавчий комітет



    Твіт