ГоловнаНовини

День Гідності та Свободи

 Опубліковано: 21 листопада 2021, 08:12

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи, встановлений згідно з Указом Президента від 13 листопада 2014 року на честь початку двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.
19 листопада, напередодні відзначення Дня Гідності та Свободи у нашій громаді відбулося покладання квітів до пам’ятника Героям України. Хвилиною мовчання вшановано світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, які ціною власного життя відстоювали незалежність нашої держави.
Низький уклін всім захисникам української державності! Ви назавжди залишитесь в пам’яті народу як гідний приклад для майбутніх поколінь!
Щиро вітаємо з Днем Гідності та Свободи всіх українців й насамперед учасників національно-визвольної боротьби, а також тих, хто нині зі зброєю в руках захищає цілісність та незалежність України. Бажаємо мирного неба над українською землею, добробуту й родинної злагоди у домівках, віри у щасливе майбутнє нашої держави.

День Гідності та Свободи

Виконавчий комітет



    Твіт