ГоловнаНовини

День Державності в Україні

 Опубліковано: 29 липня 2022, 15:27
З нагоди відзначення Дня Української Державності в Заводській територіальній громаді було проведено підняття Державного прапора України та інші заходи, спрямовані на виховання в кожного громадянина розуміння того, що державотворчому досвіду українців, нашій культурі, нашій самобутності, українському характеру не одна тисяча років:
- Історичний on-line екскурс «Державність, виборена поколіннями» (Публічна бібліотека Заводської міської ради).
- Участь в акції : «Держава - це ми» (Заводський міський будинок культури №1). Участь у пісенному флешмобі *З Любов’ю до України з піснею: «Україна це ми» (Заводський міський будинок культури №1 https://www.facebook.com/zavodske.culture/videos/1265722823966329).
- Покладання квітів до пам’ятника Героїв України(Заводський міський будинок культури №2). 
- Історичний Екскурс: «Моя Україна – Держава моя»(Приміщення Заводського МБК №2).
- Оn-line привітання до Дня Української Державності (Фейсбук, Сторінка Заводського МБК 2).
- Година державності: «За синє небо, за жовте колосся: то прадавнє коріння твої Україно», Книжкова виставка: «Україна погляд в історію».
 (Пісківський сільський будинок культури та Пісківська сільська бібліотека філія).
- Книжково – ілюстративна виставка : «Україна крізь тисячоліття» , Покладання квітів до пам’ятного знаку та могил загиблих Героїв.
Година державності : «Ти єдина й неподільна, Україно моя вільна» . (Бодаквянський сілький будинок культури та Бодаквянська сільська бібліотека філія ).
- Тематична книжкова виставка :"Україна у просторі і часі», Інформаційна хвилина "Крізь плин століть і гомін сьогодення " (Пісочанська сільська бібліотека – філія). 
- Майстер клас «Патріотична брошка» зі стрічки, патріотичний аквагрим, малюнки- листівки для наших захисників (Відділ культури і туризму, Центр АРТ- терапії).

День Української Державності

День Української Державності

День Української Державності

День Української Державності

День Української Державності

День Української Державності

День Української Державності

Виконавчий комітет



    Твіт