ГоловнаНовини

Чисте довкілля – запорука нашого здоров’я! - в Заводській громаді розпочався двомісячник озеленення, чистоти та благоустрою.

 Опубліковано: 13 квітня 2021, 10:26

Вже стало доброю традицією щовесни проводити двомісячник озеленення, чистоти та благоустрою. Двомісячник благоустрою – це толоки, коли усі разом прибирають і роблять територію громади чистою.
Навчальні заклади, працівники установ громади та працівники благоустрою висадили 247 дерев та 561 кущів, а саме: троянди, самшиту, спіреї японської, липи звичайної та широколистної, ялинок, катальпи, магонії падуболистої, ялівцю, декоративної верби, туї, клену, горобини, гінгко білоба, каштани, берези.
Після зимового періоду у населених пунктах громади проводиться обрізка дерев (знесено 28 дерев, скроновано 34), прибирання вулиць, узбіччя доріг, парків, клумб, тротуарів, цвитарів.
Шановні жителі нашої громади, просимо і вас долучитися до прибирання. На жаль, на околицях населених пунктів, на узбіччях доріг з'явилися нові стихійні смітники. Хто в цьому винен? Пам'ятайте, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять! Обличчя місць, де ми живемо, залежить тільки від нас самих, від нашої поваги до самих себе і до своєї громади. Проте всього і не зазначиш, місячник для нас не закінчився, наша робота продовжується щодня!
Просимо взяти активну участь у санітарному прибиранні прибудинкових територій, під’їздів будинків, долучитися до створення нових зелених насаджень. Тільки разом ми зможемо зробити нашу громаду кращою!

озеленення

озеленення

озеленення

озеленення

озеленення

озеленення

озеленення

озеленення

озеленення

озеленення

озеленення

озеленення

С.Хоменко, начальник відділу благоустрою та цивільного захисту

Виконавчий комітет



    Твіт