ГоловнаНовини

Будівництво ЗОШ №1

 Опубліковано: 16 березня 2020, 08:04

В області планується завершити будівництво до кінця 2020 року 15 об’єктів (5 опорних шкіл, 5 дитячих садочків та 5 стадіонів). Проєкт «Велике будівництво» презентував голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов Президенту України Володимиру Зеленському.
До переліку цих об’єктів включена опорна школа № 1 нашого міста, будівництво якої розпочато ще в 2002 році. В 2020 році в міському бюджеті на добудову школи заплановано 5 млн. грн, в районному бюджеті - 1,880 330 млн. грн, в Державному бюджеті - 11,0 млн. грн.
Школа є власністю Лохвицької районної ради, підпорядкована відділу освіти Лохвицької РДА. Замовником будівництва є Департамент будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської ОДА. Ця структура оголошує тендери на будівництво і контролює будівельні роботи.
Механізм передачі коштів з міського і районного бюджетів такий: рішенням сесій міської і районних рад кошти передаються до обласного бюджету, до цього бюджету надходять і кошти Державного бюджету. Кошти акумулюються і контролюються на рівні області.
12 березня 2020 року відбулася робоча зустріч в недобудованому приміщенні блоку «А» ОЗ «Заводської ЗОШ I-III ступенів № 1», на якій були присутні радник голови Полтавської ОДА Олега Синєгубова Олександр Ткач, представник УКБ Ярмак Оксана, міський голова Віталій Сидоренко та заступник директора з виховної роботи школи Надія Чабак. В ході зустрічі обговорені питання недоліків будівництва та заходи щодо завершення довгобуду.
Радник голови ОДА Олександр Ткач зупинився на планах щодо добудови школи: аудит будівлі блоку «А», проведення тендеру на будівництво і, власне, завершення будівництва. В планах Полтавської ОДА завершити будівництво ОЗ «Заводської ЗОШ № 1» в нашому місті до 1 вересня 2020 року. Маємо надію, що ці плани реальні і здійсненні. Міський голова Віталій Сидоренко наголосив, що кошти в міському бюджеті на будівництво заплановані на травень та червень, і готовність направити перший транш в травні місяці.
Успіху нам усім. Адже вже не один рік мріємо, що приміщення блоку «А» гостинно зустріне школярів середньої та старшої школи.

Олександр Ткач

ЗОШ 1

ЗОШ 1

Олександр Ткач

Олександр Ткач

Виконавчий комітет



    Твіт