ГоловнаНовини

91 річниця дня народження міста Заводське

 Опубліковано: 16 вересня 2019, 17:15

Промайнуло швидкоплинне літо. І знову до нас завітала чарівна осінь, яка принесла чимало свят. Серед них – День народження нашого рідного міста Заводське. За доброю традицією святкування розпочалися 14 вересня на масиві «Брисі». Кожен з присутніх мав змогу віднайти розвагу до душі: конкурс на «Найкращий брисівський пиріг», конкурс «Вишиваю свою долю», конкурс малюнку на асфальті, майстер-класи по виготовленню ляльок-мотанок. Прекрасні аматори сцени МБК № 2 радували присутніх своєю творчістю. Також на свято завітали гості з м. Ромни гурти «Зорецвіт», «Осокори» та дитячий танцювальний колектив.
Завершальним акордом стало яскраве фаєр-шоу.
У другий день свята, 15 вересня, пройшли різноманітні спортивні змагання з футболу між командами ЗОШ № 2 та ЗОШ № 1, які посіли відповідно 1 та 2 місця; баскетболу – 1 команда «Завод», 2 команда «Коледж», 3 команда «Лохвиця» та великого тенісу де взяли участь 8 учасників. 1 місце Віталій Федоронько, 2 – Ігор Яременко, 3 – Олексій Тарабан. Також у сімейній спортивній естафеті взяли участь 3 родини, де першими стала родина Барвінків.
Цього дня поціновувачів естради розважав концертною програмою гурт «Dance Band» з м. Суми та колектив барабанщиків «Live Drums Show» з м. Полтава. Підсумував святковий день яскравий феєрверк.

Фото за посиланням: zv.gov.ua/gallery/den-mista-zavodske.html

День міста

Виконавчий комітет



    Твіт