Головна Оголошення

Соціальний проєкт ENG for UARMY запустив YouTube-канал Армійська англійська для українських військових

 Опубліковано: 27 жовтня 2023, 09:43

Проєкт створено групою волонтерів на чолі з викладачкою Оленою Чекрижовою та підтримано Посольством США в Україні. ENG for UARMY покликаний навчити захисників України англійської мови, а саме армійської англійської, що допоможе підвищити професійний рівень знань і відповідність міжнародним стандартам офіцерів та особового складу ЗСУ, а також швидше опановувати нові види західного озброєння та військову й тактичну підготовку завдяки безпосередній комунікації з іноземними інструкторами, передавати власний бойовий досвід і знання, брати участь у місіях за кордоном.

Унікальність проєкту полягає в наявності чималого досвіду навчання спеціалізованої військової англійської безпосередньо в місцях перебування ЗСУ. Курс “Армійська англійська” розроблено з урахуванням потреб і пріоритетів військових, та перевірених особисто на практиці найефективніших методів, прийомів, засобів та форм їхнього навчання.
Відеоуроки зі спеціалізованою військовою лексикою, граматикою, а також порадами щодо вивчення мови регулярно виходять на YouTube-каналі “Армійська англійська”.
Ласкаво просимо до світу вивчення англійської мови: youtube.com/@engforuarmy



    Твіт