Головна Оголошення
15 березня 202414:26

Чи потрібно змінювати документи після перейменування вулиць? Відповідаємо на актуальне запитання. У людей часто виникають питання: чи потрібно змінювати документи після перейменування вулиць? Відповідь – ні, документи, що посвідчують особу, міняти не потрібно. Якщо паспорт старого зразка (у вигляді книжечки), чи треба ставити новий штамп про реєстрацію? Ні, не потрібно. Відповідно до Закону України відомості про зареєстроване місце проживання (перебування) / зняте із зареєстрованого місця проживання (перебування) особи під час здійснення органом реєстрації.

15 березня 202408:31

Зловмисники через соцмережі розповсюджують фейкові повідомлення про можливість отримати 1000 гривень на банківську картку від імені популярної мережі супермаркетів. Мета шахраїв – збір платіжних даних користувачів з метою привласнення їхніх заощаджень. Аферисти розповсюджують посилання на підконтрольні їм фішингові ресурси, де для отримання коштів пропонується ввести дані банківської картки (ім’я власника, номер, CVV-код та термін дії), а потім підтвердити операцію у своєму інтернет-банкінгу або надати отриманий пароль підтвердження.

8 березня 202413:13

Якщо ви перебуваєте за кордоном й не встигли своєчасно отримати замовлений у підрозділі Державної міграційної служби закордонний паспорт чи ID-картку, то забрати ці документи можливо через закордонні дипломатичні установи України. Наразі працює механізм пересилання паспортів від одного територіального підрозділу міграційної служби до будь-якого в іншому регіоні України, а також через МЗС України до закордонних дипломатичних установ і розміщених за кордоном представництв Центру обслуговування громадян «Паспортний сервіс».

7 березня 202409:28

Мета: збір інформації щодо потреб, готовності та очікувань мешканців Полтавщини від проведення Конкурсу екологічних громадських ініціатив у Полтавській області в 2024 році. Опитування активне до 19 березня 2024 року (включно). Ваша участь в опитуванні - надважлива, адже саме ви вирішуєте яким буде Конкурс цьогоріч! Ваші відповіді будуть враховані при плануванні проведення конкурсу екологічних ініціатив Полтавської області в 2024 році. Це дозволить ще ефективніше залучати додаткові ресурси та втілювати ваші унікальні ідеї.

4 березня 202416:51

Долучайся до лав 67 ОМБр Добровольчого Українського Корпусу за напрямами: Рядового особового складу: - стрільці; - кулеметники; - гранатометники; - артилеристи; - сапери; - пілоти БПЛА; - розвідники; - штурмовики; - автомеханіки; - водії; - електрики; та інші важливі професії. Офіцерського складу: - танкісти; - артилеристи; - розвідники; - психологи; та інші напрями. Більше деталей за телефоном: + 38098 097 8638.

4 березня 202416:47

У межах проєкту «WE ACT II: Діємо задля жінок та їхніх можливостей», який впроваджується Фондом Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine, за фінансової підтримки Європейського Союзу European Union in Ukraine, в партнерстві з ГО «Інноваційні соціальні рішення» в громадах Полтавщини відкрито 5 жіночих центрів працевлаштування. Тепер жінки Лубенської, Миргородської, Глобинської, Пирятинської та Гадяцької громад мають можливість отримати інформацію про всі відкриті вакансії поблизу, а також про державні та донорські програми підтримки жінок.

29 лютого 202411:24

У березні 2024 року Український компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії. У 2024-25 роках ми плануємо надати допомогу близько 3000 сімей (орієнтовно 10 тис. перевезень різних вантажів). Допомогу отримають родини, які заповнять онлайн-анкету та нададуть підтвердження статусу ВПО або УБД.Упродовж двох місяців ми зобов'язуємось надати послуги переїзду, транспортування чи вантажників для потреб цих сімей.

29 лютого 202410:10

Із настанням весни, мешканці приватних домоволодінь, житлових будинків, садівничих товариств активно починають наводити лад на земельних ділянках, при цьому спалюють гілки, суху траву та сміття. На жаль, більшість людей не усвідомлюють, що від спалювання рослинності та сміття страждають самі, оскільки значно підвищується рівень забруднення атмосферного повітря.

28 лютого 202408:24

BRAMA - це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі. Цілі проєкту: • Знищення російських осередків в Інтернеті • Зменшення рівня булінгу та цькування в мережі • Протидія наркотикам та шахрайству • Навчання та тренінги з кібергігієни • Просвіта населення щодо інформаційної гігієни • Залучення та мотивація громадян до активної громадянської позиції Для блокування того чи іншого джерела необхідно надсилати скарги і чим більше буде скарг, тим більша вірогідність того, що джерело буде заблоковано.

26 лютого 202411:18

Задля підвищення рівня обізнаності населення з питань протидії торгівлі людьми та запобігання шахрайства під час працевлаштування. Інформаційні банери акцентують увагу на необхідності бути уважними під час пошуку роботи, аби вберегтися від примусової праці. Пропонують ознайомитися із матеріалами щодо протидії торгівлі людьми, які зібрані на інформаційному порталі Держпраці: pratsia.in.ua

20 лютого 202416:00

Що робити коли не вистачає страхового стажу. Актуальною проблемою сфери трудових відносин є легалізація виплати заробітної плати та зайнятості, яка безпосередньо впливає на здійснення страхових виплат та надання соціальних послуг, пенсійне забезпечення працівників та наповнення бюджетів усіх рівнів. Відповідно до законодавства розмір пенсії залежить від страхового стажу та заробітку працівника, з якого фактично сплачені страхові внески до Пенсійного фонду.

16 лютого 202415:04

Громадяни України можуть одночасно оформити паспортні документи собі та дітям. За одно відвідування підрозділу міграційної служби один із батьків може: • одночасно оформити ID-картку та паспорт для виїзду за кордон собі; • одночасно оформити собі ID-картку та закордонний паспорт, а також закордонний паспорт своїй дитині до 14 років; • одночасно оформити собі ID-карту, а також закордонний паспорт своїй дитині до 14 років. Щоб отримати таку послугу необхідно одному з батьків (усиновлювачів), опікунів, піклувальників або інших законних представників особи.

15 лютого 202408:40

Метою планованої діяльності є споруджування (влаштування) свердловин № 33, 29. Скоробагатьківського нафтогазоконденсатного родовища (далі - НГКР); буріння та спорудження водної свердловини для водозабезпечення процесу споруджування (влаштування) свердловини № 29 Скоробогатьківського НГКР.

13 лютого 202416:18

Всеукраїнська асоціація громад (далі - ВАГ) запрошує Вас та/або фахівців вашої місцевої ради 16 лютого 2024 року о 11-00 взяти участь у онлайн семінарі з інформування органів місцевого самоврядування щодо вирощування худоби господарствами населення, правил ідентифікації сільськогосподарських тварин, умов оподаткування доходів та спрощення нарахування субсидій для населення який асоціація проводить спільно Міністерством аграрної політики та продовольства України. Для участі у зазначеному заході просимо зареєструватися, заповнивши реєстраційну форму.

13 лютого 202409:05

Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях оголошено онлайн-аукціон з умовами з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Лохвицький спиртовий комбінат» (код ЄДРПОУ 00374806).

13 лютого 202408:34

Запрошуємо бізнес долучитися до інформаційних заходів у форматі онлайн/офлайн, зокрема: 13 лютого 2024 року за підтримки Програми USA “Конкурентоспроможна економіка України” Полтавська торгово-промислова палата проводить інформаційний день “Нові можливості в отриманні послуг в рамках реалізації грантового проекту”.

12 лютого 202410:18

Необхідно перевірити стан готовності документа - скористайтеся онлайн-сервісом на сайті ДМС "Перевірка стану оформлення документів" Подали заяву на оформлення ID-картки чи паспорта для виїзду за кордон? Пам’ятайте: Ви завжди можете перевірити стан готовності своїх документів. Як? Просто скористайтеся онлайн-сервісом на сайті ДМС "Перевірка стану оформлення документів" (dmsu.gov.ua/services/docstate.html), переваги якого уже оцінили мільйони українців! У пошуку введіть серію та номер документа, на підставі якого здійснюєте нове оформлення.

8 лютого 202408:23

Метою планованої діяльності є споруджування (влаштування) свердловин № 33, 29. Скоробагатьківського нафтогазоконденсатного родовища (далі - НГКР); буріння та спорудження водної свердловини для водозабезпечення процесу споруджування (влаштування) свердловини № 29 Скоробогатьківського НГКР.

5 лютого 202409:49

Інформуємо, що для забезпечення своєчасного проведення весняно- польових робіт агровиробниками області ТС «Агрокластер Грант» має можливість проведення лімітованого фінансування під заставу майбутнього урожаю коштами, пальним, засобами захисту рослин, мінеральними добривами та викуп вирощеної продукції (кукурудза, соняшник) 2023 та 2024 років врожаю.

5 лютого 202409:41

З метою підготовки до проведення весняно-польових робіт, виявлення проблемних питань в аграрному секторі та сприяння їх своєчасному вирішенню Полтавською обласною військовою адміністрацією 07 лютого 2024 року о 10 годині в м. Миргород, вул. Гоголя, 120 (актова зала Миргородської районної військової адміністрації) заплановано проведення зустрічі з агровиробниками.



    Твіт