Головна Оголошення

Шановна громадо!

 Опубліковано: 26 листопада 2019, 16:25

Заводська міська рада повідомляє, що в кінці вересня поточного року відбувся продаж приватної нежитлової будівлі м’ясного павільйону по вул. Шкільній, 4 (поряд з комунальним ринком), окремі приміщення якого перебували в користуванні Державної лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи.
Новий власник споруди Андрушко А.Г. зажадала від комунального ринку значної компенсації за надання приміщень для розміщення лабораторії без жодного укладення відповідних документів та попередила керівництво лабораторії про виселення, що і відбулося 25.11.2019 року, і це при тому, що через кілька днів планувалася акредитація цієї лабораторії на термін – 5 років.
Враховуючи відсутність порозуміння між новим власником майнового комплексу та адміністрацією лабораторії в питаннях оренди майна, нами, з метою збереження зручності для громадян щодо забезпечення належного ветеринарного контролю під час реалізації сільськогосподарської продукції, як альтернативний варіант, було запропоновано декілька поряд розташованих нежитлових приміщень, але враховуючи, що приміщення лабораторії повинно відповідати певним критеріям, наші пропозиції не влаштували керівництво відповідної служби.
Міська рада та Червонозаводський комунальний ринок приносять вибачення за певні незручності під час здійснення торгівельної діяльності, які виникли з незалежних від нас причин.



    Твіт