Головна Оголошення

До всеукраїнського Дня молоді та Дня Конституції

 Опубліковано: 20 червня 2019, 11:19

29 червня о 18:00 годині у парку відпочинку «Глобус» пропонуємо дітям і молоді міста прийняти участь в молодіжно-патріотичному квесті «Моя Україна, я - твоя дитина» та, подолавши завдання, поринути в атмосферу свята, змістовно провести час, зробити цікаві фото на пам'ять.

Мета заходу – поглибити знання про Україну, розвинути вміння працювати в командах, орієнтуватися у просторі, чітко й швидко формулювати думку і виконувати завдання, логічно та творчо міркувати, згуртувати та розвинути громадський активізм та лідерство у молоді.

Учасники отримають цікаві питання, де будуть зашифровані локації, команди виконують завдання і з отриманих символів складуть віночок єднання і дружби. Після закінчення квесту молодь матиме змогу взяти участь у веселому караоке, танцювальному флеш-мобі та потанцювати на ритмічній дитячій дискотеці.

На території проведення свята будуть встановлені ігрові зони та атракціони, смачний шашлик і солодка вата. У програмі також майстер-класи з розфарбовування пряників, вироби з солоного тіста, аквагрим від наших гостей «Майстрині Лохвиччини».

О 21.00 всіх запрошуємо на головну сцену міста на дорослу дискотеку під відкритим небом із запальними і енергійними Dj Sheff i MC FLYER. Чекаємо усіх з гарним і позитивним настроєм. Розкажи своїм друзям і приходьте разом за яскравими враженнями! Святкуймо День молоді разом!

День молоді



    Твіт