Головна Оголошення

Департамент соціального захисту населення Полтавської обласної військової адміністрації повідомляє

 Опубліковано: 15 серпня 2023, 16:09

         Департамент соціального захисту населення Полтаської обласної військової адміністрації повідомляє, ГО "Маріупольська Спілка Молоді" в межах програми "Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес" проводить підготовку до онлайн заходу "Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!" для молодих людей у віці 16-35 років та мешканців Полтавської області, що відбудеться 30 серпня 2023 року в форматі онлайн з 11:00 до 14:00. Захід передбачає ознайомлення молоді та мешканців області з провідними українськими та міжнародними підприємствами - презентація напрямів діяльності підприємств, ознайомлення з умовами та критеріями працевлаштування, проходження співбесід з  представниками HR-відділів компаній-учасників онлайн заходу "Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!" 

      Захід складається з двох частин:

      Основний захід - презентація напрямків діяльності потенційних українських та міжнародних компаній-роботодавців для учасників, висвітлення умов працевлаштування, тощо.

       Паралельний захід - проходження співбесіди з представником HR-відділу. Попередньо реєструючись на захід, учасник або учасниця може обрати з переліку компанію, до якої бажає працевлаштуватись. Ми надаємо список потенційіних претендентів на проходження співбесіди HR- спеціалісту компанії-учасника заздалегідь, для ознайомлення з кандидатами та відбору найбільш відповідних кандидатур.

           Впродовж реалізації проєкту ми будемо висвітлювати новини щодо можливостей працевлаштування та розміщувати актуальні відкриті вакансії компаній-учасників на офіційній сторінці Маріупольської Спілки Молоді у соціальній мережі facebook.

        Лінк на реєстрацію у заході серед місцевих адміністрацій, а також серед мешкаців Полтавської області з цільових груп людей: http://forms.gle/fVCbba5JrYYL5V5t9



    Твіт