ГоловнаНовини

Звітний концерт МБК №2

 Опубліковано: 10 лютого 2020, 16:47

8 лютого 2020 року в приміщенні Лохвицького РБК звітували художні колективи Заводського міського Будинку культури №2: народний самодіяльний колектив «Злагода» (керівник Н. В. Іващенко), народний духовий оркестр (керівник В. І. Лопуцько), дитячий танцювальний колектив «Юність» (керівник Н. В. Іващенко).
Ведучі концертної програми І. Півторака та Н. Глєбова створили святкову атмосферу, яка не залишила байдужим глядацький зал. Гучними оплесками супроводжувався кожен виступ художніх колективів.
Гуморески у виконанні П. Потапенка та жартівлива постановка «Пенціонери майбутнього» у виконанні Н. Кіріченко і Л. Зінченко додали гарного настрою глядачам.
Власні вірші для всіх присутніх прочитала місцева поетеса Н. Сорокіна.
Аматори сцени не лише подарували частинку своєї душі глядачам в залі, а й отримали задоволення від реакції публіки і схвальних відгуків глядачів, які по закінченню концертної програми висловили артистам.
Звітний концерт - це свято мистецтва, головна подія року, шлях до якого лежить через велику працю, наполегливість та любов до мистецтва, який знаходить палкий відгук у серці кожної людини.

Режисер-постановник А. Ільченко.

Звітний концерт

Звітний концерт

Звітний концерт

Звітний концерт

Виконавчий комітет



    Твіт