ГоловнаНовини

Заводчани на Хмельниччині

 Опубліковано: 22 серпня 2019, 13:46

Суботньої та недільної днини п'ятничани та гості чудового села – шанувальники творчості “Лісапетного батальйону”, знову зібралися на співочому полі села аби потішити душу яскравими талантами, що приїхали позмагатися на фестиваль «ЛісапетФест», який перший раз організувала Наталія Фаліон.
«ЛісапетФест – 2019» відбувся 17 – 18 серпня на батьківщині переможцiв 5 сезону телевiзiйного проекту «Україна має талант» аматорського народного театру пiснi «Лісапетний Батальйон» – у селі П'ятничани, Чемеровецького району, Хмельницької області.
Побували там і заводчани — невгамовні співочі учасниĸи народного аматорського колективу «Веселий Вулиĸ» (керівник Наталія Онасенĸо) і привезли додому перемогу — І місце. У складі журі були: звісно, неповторна Наталія Фаліон; народна артистка України, телеведуча Оксана Пекун; продюсер, телеведучий та шоумен Ігор Кондратюк; народний артист України та народний кум Микола Янченко; ĸомпозитор-геній, співаĸ і автор багатьох хітів Ніколо Петраш. Ведучим даного дійства організатори запросили відомого гумориста Гриця Драпака. 
Наталія Фаліон сказала, що фестиваль покликаний дати нове дихання усім, хто вірить в Україну, її пісню та її народні таланти; підняти народну та авторську українські пісні на вищий щабель, дати дорогу талантам з села, запалити в їх серцях надію на те, що все, що вони роблять буде почуте, побачене та буде мати ціну.

Н.Сирота

ЛісапетФест

ЛісапетФест

ЛісапетФест

ЛісапетФест

ЛісапетФест

Виконавчий комітет



    Твіт