ГоловнаНовини

З турботою про довкілля

 Опубліковано: 2 квітня 2019, 16:52

Кожна дитина має змалечку усвідомити, що у прекрасному та розмаїтому довкіллі кожна рослинка, тваринка мають право на життя. Тож, взаємодіяти з природою слід так, щоб не зашкодити ані їй, ані собі, вболівати за її долю.
Тому екологічне виховання дошкільнят – одна з найважливіших справ сьогодення, яке має здійснюватися і в родині, і в дошкільному закладі.
Саме в цьому напрямку працюють вихователі ДНЗ №2 «Теремок» м. Заводського з дітлахами усіх вікових груп. Протягом навчального року проводяться заняття з природи, ознайомлення з навколишнім, екологічні розваги, спостереження в довкіллі та посильна для дітлахів праця.
Так, зокрема, восени малята залюбки допомагають збирати насіння квітів, взимку – із задоволенням підгодовують пташок, підсипаючи корм у годівнички. А от на весну припадає чи не найбільше приємних клопотів на вулиці. Це – і допомога у прибиранні ігрових майданчиків, клумб після зими, і озеленення ландшафту території новими насадженнями. І як же ж цікаво висіяти на клумбах те насіннячко, яке власноруч збирали восени.
Тож, колектив нашого закладу впевнений, що саме завдяки таким заходам ми привчаємо дітей до усвідомлення важливості дбайливого ставлення до навколишнього середовища, виховуємо любов до природи, залучаємо до трудової діяльності, розвиваємо відповідальність та працьовитість.

З турботою про довкілля

З турботою про довкілля

Виконавчий комітет



    Твіт