ГоловнаНовини

Вогнеборці: навчальний візит до Польщі

 Опубліковано: 28 жовтня 2021, 09:34

У попередньому «Інформаційному віснику» №9 від 14 вересня 2021 року говорилося, про те, що Заводська громада, одна із Полтавської області, стала переможцем проєкту «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», який реалізується Фондом міжнародної солідарності у рамках програми "U-LEAD з Європою" і співфінансується програмою польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.
У вересні між Представництвом Фонду міжнародної солідарності в Україні та Заводською міською радою підписано Меморандум про співпрацю.
З 17 по 21 жовтня представники від нашої громади, С. Хоменко та В. Мірошніченко, перебували із навчальним візитом у Польщі разом із групою громад Житомирської та Луганської областей України. Учасники візиту детально ознайомилися з особливостями організації і функціонування Добровільних пожежних команд Польщі. Хоча у Польщі інша законодавча база і умови, але обговорення під час візитів показали, що цілком реально адаптувати польську систему та підходи до створення ДПК в українських громадах. Цей досвід є дуже цінним і мотивуючим.
Наступним етапом очікуємо навчання пожежників-добровольців та придбання пожежного автомобіля.

Вогнеборці

Вогнеборці

Вогнеборці

Вогнеборці

Вогнеборці

Вогнеборці

Вогнеборці

Виконавчий комітет



    Твіт