ГоловнаНовини

Відбувся дружній концерт митців та майстрів художньої самодіяльності міста в селі Погарщина

 Опубліковано: 14 січня 2019, 11:22

Низка Новорічних свят уже позаду. 12 січня 2019 року творчі колективи художньої самодіяльності, аматори сцени міста Заводського привітали зі Старим Новим роком жителів села Погарщина. Дружня глядацька зала та приємні усмішки зустрічали колективи Заводського МБК №1 (дир.Ю.В.Краснолуцька) та МБК №2 (в.о.дир.Н.В.Іващенко) і налаштовували їх на виступи. З перших хвилин концерту до останнього номеру в залі панувала надзвичайна атмосфера доброти, усмішок і захоплень.
Учасники художньої самодіяльності міста запам’яталися усім глядачам своєю майстерністю та творчістю. Вистачало пісень, танців, художнього читання та живої музики на різні смаки. Вітаючи погарщан зі святом, аматори сцени вклали всі найкращі і найдобріші емоції у створення концерту і віддали їх вдячним глядачам. Також, побажали всім міцного здоров’я, родинного щастя, віри, любові, добробуту і успіхів у новому 2019 році, а селу ‒ щасливих подій, економічного і соціального розквіту та перспектив.
Щирі та тривалі оплески глядачів стали підтвердженням гарного настрою, який панував у залі та подякою артистам з м.Заводське. Із теплими словами вдячності та захоплення до своїх гостей звернувся сільський голова Кладько Віктор Олександрович, який подякував усім артистам за змістовний та хороший концерт. Побажав процвітання та розвитку нашому місту і благополуччя всім його жителям.
Хочеться вірити, що проведення такого свята стане доброю традицією і в наступні роки.

Виконавчий комітет



    Твіт