ГоловнаНовини

Українська символіка не тільки на землі, а й у небі

 Опубліковано: 28 серпня 2018, 10:17

Під таким гаслом відмітила цього року День Незалежності творча молодь міста, яка прийшла 24 серпня на літературно-патріотичну платформу, організовану творчим колективом Заводським МБК №1. Більше 40 повітряних зміїв з патріотичною символікою і написом «Я люблю Україну» піднялися в небо. Такий своєрідний флеш-моб проходить у нашому місті вперше. Відтак кожен охочий зміг «надихнутися небом» та запустити повітряного змія. Головною умовою в цій літературно-патріотичній акції стало привітання України зі святом, а нагородою в подарунок - повітряний змій з українською символікою. Цікавим є те, що учасниками поетичної платформи були не лише діти, але й дорослі. Творчий колектив Заводського будинку культури №1 привітав мешканців міста невеличким концертом, створивши справжню святкову атмосферу і важливо, щоб кожен її відчув. Це було щось неймовірне і неперевершене. Важливо орієнтуватися на найменших, не оминаючи увагою і старше покоління. Адже це наше спільне свято, свято кожного мешканця і кожного гостя, який завітав до нас. Ми показали всім свою позицію — українці – славна нація, їх не перемогти! 
Багато поколінь могли про це хіба що мріяти. Нам, сьогоднішнім українцям, дано долею шанс в такий період жити. Жити як? - Жити, як Людина, як Громадянин, як Українець.
Проведений флеш-моб дав можливість присутнім висловити свою думку, показати любов до своєї держави. В дитячих очах запалали іскорки вірності Україні. Відчувши атмосферу проведеного заходу, можна з упевненістю сказати, що в нашої країни є майбутнє. 
На колективному фото з повітряними зміями всі присутні дякували Заводській міській раді за можливість насолодитися небом в жовто-блакитних відтінках. Емоції переповнювали всіх...!

/І.Михлик, художній керівник Заводського МБК №1/

Виконавчий комітет



    Твіт