ГоловнаНовини

Свято мужності й відваги

 Опубліковано: 17 жовтня 2017, 10:21

14 жовтня, в День захисника України, свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва відбулося покладання квітів до пам’ятника Героям України та концертна програма: «Свято мужності й відваги».
В залі міського будинку культури №1 були присутні учасники бойових дій в зоні АТО, воїни-інтернаціоналісти, волонтери, представники українського козацтва, усі ті, для кого захист рідної Батьківщини, захист кожного з нас є життєвим покликанням та кого об’єднує не професія і не красиві гасла, а справжній патріотизм.
З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова В.Сидоренко та нагородив відзнаками Президента України, матеріальною допомогою від міської ради, мешканців міста, за гуманітарну участь в антитерористичній операції: Власенка А.М., Жванка Є.О., Голінченка А.І. та Папуцю-Лиховського П.Ф. Також, за рішенням виконавчого комітету, надана матеріальна допомога учасникам бойових дій в зоні АТО.
Концертна програма, яка була підготовлена учасниками художньої самодіяльності МБК №1, не залишила байдужими нікого, адже в цей день згадували тих, хто захищає наш спокій, мир у наших оселях, тих, завдяки кому ми вже більше трьох років не чуємо вибухів й пострілів, тих, хто щодня ризикує своїм життям далеко від рідної домівки. Наші воїни АТО – хлопці доброго козацького крою, гідні нащадки козацькі. Вони стали на захист рідної землі, як це колись робили славні запорожці. 
Віримо в те, що скоро все зміниться на краще, бо живуть на цій багатостраждальній землі, прекрасні люди – працьовиті, добрі, мудрі. Низький уклін та щире спасибі всім тим, хто надавав допомогу тут, збираючи продукти харчування, кошти, одяг, взуття та багато іншого. Саме завдячуючи вам у найскрутніші моменти для нашої країни ми вистояли. Сила нашої держави – у наших людях, які заслуговують на щастя, мир, спокій, процвітання та добробут.

Виконавчий комітет



    Твіт