ГоловнаНовини

Щодо передачі земельної ділянки з державної форми власності у комунальну

 Опубліковано: 29 березня 2019, 10:07

Заводська міська рада звернулась до Лубенської місцевої прокуратури, щодо проведення перевірки правомірності передачі земельної ділянки з державної форми власності у комунальну під будівництво сміттєпереробного заводу на межі с. Вишневе. Отримано відповідь від 20.03.2019 року наступного змісту:

Лубенською місцевою прокуратурою розглянуто Ваше звернення стосовно законності рішень органів місцевого самоврядування та органів державної влади щодо передачі земельної ділянки з державної форми власності у комунальну.
Встановлено, що розпорядженням Полтавської обласної державної адміністрації №41 від 18.01.2019 «Про передачу земельної ділянки у комунальну власність» передано з державної власності у комунальну власність територіальної громади Лохвицького району Полтавської області в особі Лохвицької районної ради земельну ділянку державної власності загальною площею 6,5800 га.
З метою наявності підстав для здійснення представницьких повноважень, передбачених ст. 23 Закону України «Про прокуратуру» Лубенською місцевою прокуратурою ініційовано проведення перевірки спеціалістами Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області.
За результатами здійснення перевірки, за наявності підстав передбачених чинним законодавством, прокуратурою буде вирішено питання про вжиття представницьких повноважень в інтересах держави.

Лубенська місцева прокуратура

Виконавчий комітет



    Твіт