ГоловнаНовини

Привітання Заводського міського голови з Новим роком

 Опубліковано: 28 грудня 2019, 10:04

Настають довгоочікувані новорічні свята – вісники оновлення, мрій і сподівань. Ми озираємось на пройдешній рік, оцінюємо свої здобутки. З вірою дивимось уперед, ставимо перед собою нові цілі, йдемо до бажаних життєвих обріїв.
Незважаючи на труднощі, місто успішно долало проблеми, створювало комфортне середовище для життя кожного з нас, здобувало свої маленькі перемоги. Минулий рік збагатив нас досвідом, згуртував і дав поштовх до кращого майбутнього.
Дякую усім, хто творив добрі справи, докладав зусиль, аби наше рідне місто ставало ошатнішим і красивішим.
Новий рік ставить нові завдання. Вже в наступному році ми маємо об’єднатися в одну територіальну громаду з сусідніми сільськими радами. Впевнений у наших силах та в єдності спільних дій.
Щиро бажаю, щоб 2020-й рік прийшов до нас із миром. Низький уклін нашим захисникам, велика їм вдячність за мужність і патріотизм. Ми пишаємося нашими Героями. Водночас молимося за душі бійців, котрі загинули, захищаючи цілісність нашої держави.
Зичу, щоб Новий рік став для кожного з Вас, шановні земляки, роком добрих змін, соціально-економічного зростання та духовного оновлення!
Нехай у кожній оселі будуть щастя й добробут, радість і удача, у кожній родині панують взаєморозуміння, злагода і любов. Хай світло новорічних вогнів зігріває Ваші душі, а таїнство Різдва Христового наповнить серця вірою у кращий завтрашній день.
З Новим роком!
Із Різдвом Христовим, дорогі земляки!

Віталій Сидоренко, міський голова

З Новим роком

Виконавчий комітет



    Твіт