ГоловнаНовини

Прощавай, садок дитячий!

 Опубліковано: 14 червня 2019, 14:13

Випускне свято – завжди особливе. А перший випускний бал у дитячому садочку – це важлива подія, яка стає невід'ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків.
31 травня своїх діточок у вже доросле шкільне життя проводжали вихователі Віра Миколаївна Іпатенко, Оксана Вікторівна Лях та помічник вихователя Світлана Анатоліївна Виноградча. Цього незвичайного вечора усіх бажаючих побачити прекрасне дійство зустрічав святково вбраний ДНЗ №2 «Теремок» м. Заводського.
Хвилювалися усі: і працівники садочку, і дітки і батьки. Та з першими акордами чарівного вальсу хвилювання зникло, поступившись місцем захопленню, адже на сцені з'явилися прекрасні принцеси у вишуканих сукнях та принци у елегантних костюмах, які впродовж свята згадували роки, проведені у садочку, мріяли про майбутнє, приймали побажання та подарунки від молодших друзів, дякували батькам, вихователям й усім іншим працівникам ДНЗ. І звичайно, талановиті випускники під гучні оплески дарували присутнім чудові віршики, пісеньки та таночки.
З найкращими побажаннями до випускників звернулася перша вчителька Ніна Іванівна Кісенко, яка радо зустрічатиме їх у школі 1 вересня і поведе цікавими стежинами шкільного життя. Щирі слова подяки колективу закладу за увагу та турботу про дітей лунали від батьків випускників. Із подарунками і теплими побажаннями на свято завітала представник міської ради Юлія Анатоліївна Горбенко. І наостанок з напутнім словом звернувся до дітей завідувач ДНЗ «Теремок» Олександр Володимирович Дроб'язко, бажаючи їм лише хороших вражень від зустрічі з школою, гарних оцінок, справжніх друзів та подякував батькам випускників за розуміння та підтримку протягом усіх років тісної співпраці.
Непомітно добігло кінця неймовірне свято, усі хвилювання, сльози водночас смутку і радості вже позаду, а попереду – нове цікаве шкільне життя.
Тож, летіть, журавлята, і добра вам путь!
Хай вам сонечко світить ясне та привітне!
Ми бажаємо знань у польоті здобуть.
А в житті хай ведеться щасливо і гідно!

Вихователь-методист ДНЗ «Теремок» А.В. Заславець

ДНЗ Теремок

ДНЗ Теремок

ДНЗ Теремок

ДНЗ Теремок

ДНЗ Теремок

ДНЗ Теремок

Виконавчий комітет



    Твіт