ГоловнаНовини

Пам’ятаємо… Перемагаємо!

 Опубліковано: 13 травня 2019, 16:22

8 травня, в Україні і по всій Європі відзначається День пам'яті і примирення в честь всіх жертв Другої світової війни 1939-1945 років. Пам'ятну дату ввели у 2015 році. Символом цього дня став червоний мак - міжнародний знак пам'яті жертв усіх військових і цивільних збройних конфліктів.
8 травня учасники художньої самодіяльності МБК №2 підготували святковий концерт, присвячений Дню пам’яті та примирення.
Відкрив захід Народний аматорський фольклорний колектив «Злагода», піснею «Степом», солістка Л. Зінченко. Продовжили виступи О.Міщенко, І.Перекліта, С.Пугач, О.Кутова, які виконали пісні: «Заплакало небо», «В лесу прифронтовом», «Весна перемоги», «Гуси-лебеді». Також глядачам дарували свою творчість тріо «Гармонія» (Н.Іщенко, Н.Іващенко та Л.Зінченко), тріо у складі В.Вергеєвої, Н.Онасенко, С.Рибальської, дует у складі С.Рибальської та Л.Каплуна та народний аматорський колектив «Веселий вулик». Теплими оплесками зустрічали глядачі Н. Сорокіну, яка прочитала авторський вірш, та А.Пилипенко. Незмінний учасник концертних програм – танцювальний колектив «Забава».
9 травня в приміщенні МБК №2 відбувся мітинг, присвячений Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, на якому вшанували пам’ять загиблих. Зачитана книга пам’яті та згадані поіменно земляки, які загинули в буремні роки війни. Загиблих вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника.
З вітальними словами до присутніх звернувся міський голова Віталій Сидоренко. Учасники художньої самодіяльності: народний аматорський колектив «Злагода» та народний духовий оркестр МБК №2 – привітали присутніх музичними номерами.
Ми, всі, у вічному боргу перед учасниками Другої світової війни за їхню самовідданість, мужність, стійкість. Ми схиляємо голови у низькому поклоні перед тими, хто поклав життя за наше безхмарне сьогодення, хто зі зброєю в руках, словом і ділом боровся проти нацизму. Ми шануємо ветеранів, які все ще залишаються з нами як непохитний символ тієї Великої Перемоги. Ми пам’ятаємо!

Режисер-постановник А.Ільченко

Пам'ятаємо-Перемагаємо

Пам'ятаємо-Перемагаємо

Пам'ятаємо-Перемагаємо

Пам'ятаємо-Перемагаємо

Пам'ятаємо-Перемагаємо

Пам'ятаємо-Перемагаємо

Пам'ятаємо-Перемагаємо

Виконавчий комітет



    Твіт