ГоловнаНовини

Місячник правових знань – 2017

 Опубліковано: 29 листопада 2017, 16:52

З 01 до 30 листопада 2017 року в Лохвицькому механіко-технологічному коледжі Полтавської державної аграрної академії проводився Місячник правових знань.
Зі студентами були проведені інформаційні години, зустрічі з працівниками правоосвітніх органів, відео-лекції, семінари, тощо.
Основна роз’яснювальна робота проводилася в рамках просвітницького проекту «Знай свої права».
29 листопада в коледжі був проведений розширений семінар для студентів І-ІІ курсів «Я маю право!» під керівництвом викладача основ правознавства Мірошник Вікторії Олександрівни.
Головний спеціаліст Лохвицького бюро правової допомоги – Даниленко Світлана Миколаївна розповіла студентам про відповідальність неповнолітніх та ознайомила з системою і принципами діяльності Лохвицького бюро правової допомоги та залишила інформаційні буклети.
З лекцією-презентацією «Торгівля людьми-сучасне рабство» виступила Юлія Володимирівна Ященко – фахівець із соціальної роботи Лохвицького центру соціальних служб для сім`ї дітей та молоді в м. Заводське. Студенти переглянули відеоролики відповідно теми та ознайомилися з основними формами та етапами торгівлі людьми. Визначили як вберегтися від торгівців живим товаром та основні установи і організації для звернення населення.

Виконавчий комітет



    Твіт