ГоловнаНовини

Любов дала життя, і рух, і силу…

 Опубліковано: 14 лютого 2019, 17:01

14 лютого закохані у всьому світі відзначають День Святого Валентина.
Це свято сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його святкують напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими.
Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.
12 лютого відбувся чудовий театралізований концерт за участю художньої самодіяльності Заводського міського будинку культури №1 (директор Ю. Краснолуцька) на головній культурній сцені міста. Творчий колектив вирішив повідати глядачам прекрасну історію зародження першого кохання (сценарист І. Михлик).
«Коли Бог створив світ, він вибрав особливе місце на сході, насадив там сад і назвав той сад Раєм. І оселив Адама і Єву у тому саду»…
Загадковою ниткою пізнання був пронизаний весь концерт і тримав кожного глядача в захопленні. Величний Бог (Валерій Сидоренко) з маленькими ангелочками створював людину, але не без втручання спокусливого Змія (Максима Михлика). Неймовірні Адам (Роман Потапенко) та Єва (Вікторія Журавель) протягом всього концерту дарували свою творчість нашим глядачам, демонструючи справжній вир емоцій кохання.
Немає жодної людини, що може сказати «Я не хочу кохати і бути коханим». Це почуття приходить несподівано – раптом зустрічаються двоє сердець і спалахує іскра кохання.
Пісні та музика про любов спонукали до спогадів про юність і закоханість, про велич і силу найсвітлішого почуття, яке не підвладне ні рокам, ні часу. Поділилися своїми щирими емоціями та найкращими піснями про кохання наші артисти: Наталія Шкурко, Михайло Клочко, Оля Пархомчук, Ангеліна Фенько, Олена Силкіна, Юлія Кутова, Ліза Ковшик, Юлія Лиходій та їх керівник – Ірина Пронь. Всі чарівні пісні про кохання, що виконували наші співаки, вдало доповнювали танці Народного самодіяльного колективу «Пролісок» під керівництвом Вікторії Журавель. Романтичний настрій створював Народний самодіяльний духовий оркестр (керівник О.Шеффер). Емоційною кульмінацією театралізованої концертної програми стало усвідомлення нашою романтичною парою Адамом і Євою усієї сили кохання. Заключним акордом став пісенний виступ романтичної родини Власенків: Давида і Марії, а також вокального дуету Ірини Пронь з Дмитром Каплуном. Всі присутні бурхливими оваціями зустрічали кожного виконавця – гарні слова і мистецтво поєднали цього дня усіх. Концерт пройшов на славу. Кожен з присутніх отримав заряд гарного настрою та позитивних емоцій, які виніс із глядацької зали.
То ж, іще раз вітаємо усіх зі святом! Бажаємо Вам, дорогі заводчани, всеперемагаючої любові, відчуття повноти та неповторності життя!

Ірина Михлик, художній керівник МБК №1

Виконавчий комітет



    Твіт