ГоловнаНовини

Книгоманія 2020

 Опубліковано: 20 лютого 2020, 13:33

Книги із давніх часів були джерелом мудрості. І хоча зараз ми живемо у світі, де щоб дізнатися будь-яку інформацію, широко використовується Інтернет, та все ж книги не втратили своєї актуальності й донині. І доказом цього є проведення в бібліотеці дитячих свят книги, конкурсів на які діти залюбки приходять. Ось і цього року 19 лютого в Заводській міській бібліотеці № 1 відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія - 2020».
Під час заходу юні книгомани розповіли про свою улюблену книгу та позмагалися читацькими вміннями. Конкурс став справжнім святом книги! Для журі було важко визначити найкращого. Та все ж після тривалого обговорення суперчитачі були визначені. Ними стали учні ЗОШ № 2 Потапенко Анна ( 6 клас) та Алова Яна ( 7 клас), які будуть продовжувати боротьбу уже в наступному районному етапі конкурсу.
Не дарма говорять «Хто багато читає, той багато знає», а в нашому випадку, ще й перемагає.
Найкращі читачі були нагороджені грамотами та цінними подарунками, а решта учасників отримали солодощі та оплески присутніх. Щиро вітаємо конкурсантів з перемогою. Нехай книги завжди надихають Вас на нові звершення!

Бібліотекар дитячого абонементу А. Матяш

Книгоманія

Книгоманія

Виконавчий комітет



    Твіт