ГоловнаНовини

Будьте обачні та здорові

 Опубліковано: 3 квітня 2020, 15:31

Шановні мешканці міста Заводське! Всі ми живемо в стані надзвичайної ситуації. Щоденно кількість хворих неупинно зростає. Станом на 3 квітня у Лохвицькому районі хворих на коронавірус не виявлено. Просимо всіх мешканців і надалі дотримуватись умов карантину. Саме Ваша відповідальна поведінка є запорукою здоров’я. Заводська міська рада долучається до протиепідеміологічних заходів у місті, спрямованих на безпечне проживання мешканців міста.
Відповідно рішення п’ятдесят четвертої сесії міської ради № 1 до районного бюджету виділено 100 000 грн на придбання тестів та засобів індивідуального захисту медичних працівників.
Також проводяться роботи для більш комфортного функціонування медичних закладів міста. Здійснено облаштування санвузлів, проведено каналізацію в приміщенні колишнього стаціонару по вул. Садовій 2б. Встановлюється душовий бокс для працівників, які безпосередньо контактуватимуть із хворими в приміщенні поліклінічного відділення АЗПСМ № 1. Аналогічний бокс встановлюватиметься в приміщенні АЗПСМ № 2 (район спиртокомбінату).
Дякуємо небайдужим мешканцям, зокрема ПП «Океан» (директор Папеян К.Г), який придбав засоби індивідуального захисту для працівників комунального підприємства, садочків, будинків культури, відділу благоустрою та апарату виконкому.
Будьте обачні та здорові!

COVID-19

Виконавчий комітет



    Твіт