ГоловнаНовини

Арт простір МАК (Мистецтво. Активність. Креативність)

 Опубліковано: 28 грудня 2023, 11:47

- так називається проєкт який реалізовує ГО «Коло єдності» в партнерстві з Публічною бібліотекою Заводської міської ради.

Серед ВПО та місцевих мешканців в місті Заводське багато творчих та ініціативних громадян, які діляться своїми знаннями, вміннями і тих, хто готовий їх отримувати і вчитися новому та креативному. Тому, створення подібного арт-простору стало актуальним та важливим. 
Мета проєкту створення комфортного арт простору для творчості, самовираження, емоційної підтримки його учасників, де вони мають можливість розвивати свої творчі навички, активно взаємодіяти та отримувати емоційну підтримку через спілкування.
Сума грантової підтримки 150 000 грн. Дві кімнати простору в Публічній бібліотеці Заводської міської ради оновлені. Закуплені меблі: столи, стільці, дивани, шафи. Обладнання для творчості та комфорту: швейна машинка, обігрівач, термопот, жалюзі, ширма та ляльки для лялькового театру, акустична колонка, світловий стіл пісочниця, настільні ігри, 3D ручки, фарби та інші матеріали для творчості.
Обладнання придбано в рамках проєкту «Підтримка ініціатив спільнот в Україні», за сприяння Полтавського обласного благодійного фонду Громадське здоров'я, що впроваджується МБФ «Альянс громадського здоров’я» за фінансової та технічної підтримки Шведської церкви, включаючи збір коштів та координацію благодійної організації Christian Aid та за підтримки відділу культури і туризму виконавчого комітету Заводської міської ради.
На базі Публічної бібліотеки в рамках арт простору працює:
- гурток лялькового театру «Чарівна ширма»; 
- клуб настільних ігор «Бібліотечна ігротека»;
- проходять заняття з арт терапії «Пісочна терапія»;
- зустрічі в арт майстерні де створюються 3D проекції за допомогою 3D ручок; малюнки по тканині, склу та кераміці; творчі ідеї для перетворення непотрібних речей в корисні, пошиття екоторбинок, подушок та багато іншого.
Завітайте до арт простору МАК в бібліотеці та відчуйте атмосферу творчості та емоційної підтримки!

Голова ГО «Коло єдності» Світлана Редя

😊 Радіємо! В рамках проєкту арт простір МАК (Мистецтво. Активність. Креативність) завершилися закупівлі і дві кімнати...

Опубліковано Коло єдності Четвер, 30 листопада 2023 р.

Виконавчий комітет



    Твіт