ГоловнаНовини

Пролунав останній дзвоник

 Опубліковано: 30 травня 2017, 15:09

За доброю традицією останні дні травня це хвилююча пора для всіх школярів, їх батьків та вчителів. Адже саме в цей час для учнів шкіл продзвеніли останні дзвоники, даючи старт літнім канікулам. Не менш хвилююча пора і для дошкільнят, які восени підуть до школи. Для них пройшли перші випускні бали, перші прощання з дитячими садочками та їх працівниками. Віднині вони вже не будуть дошкільнятами, а стануть школярами.
То ж побажаємо всім учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання. Впевнені, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям.
Але не для всіх це пора відпочинку. Для випускників, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.
Вони вирушають у самостійне, доросле життя. Бажаємо щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.

Фото можна переглянути на Google Фото

Останній дзвоник

Виконавчий комітет



    Твіт