ГоловнаНовини

Майстер клас з виготовлення подарункових мішечків

 Опубліковано: 7 серпня 2017, 13:17

Тривають літні канікули. Дітлахи мають змогу проводити час на власний розсуд. Хто відпочиває на березі річки, хто займається з друзями на дитячих майданчиках, хто проводить час за ноутбуком чи комп’ютером …
Та прихильники творчості відомої письменниці Анни Коршунової знайшли час, щоб завітати на майстер клас з виготовлення подарункових мішечків до міської бібліотеки №1.
Всі присутні із захопленням слухали розповідь Анни Євгеніївни про історію виникнення мішечків з духмяними травами та їх використання в минулому та сьогодні. Далі діти продумували дизайн власного виробу та натхненно втілювали їх в життя. У всьому цьому процесі непомітно промайнули три години часу. А з яким захопленням діти демонстрували результати власної праці! Хоча кожен учасник мав одинакові набори: лляна тканина, парусина, мереживо, серветки з малюнками, намистинки, стрічки; результати були дуже різноманітні. Не було жодного однакового виробу.
Всі присутні дякували Анні Коршуновій за те, що поділилася власними знаннями та вміннями та господині, Ніні Лисенко, яка організувала цю зустріч в Заводській міській бібліотеці №1.

Виконавчий комітет



    Твіт