ГоловнаНовини

Випускний вечір - це свято юності

 Опубліковано: 26 червня 2017, 14:35

Випускний вечір - це свято юності
Це свято найкращої пори в житті людини.
Закінчилось дитинство останнім дзвінком, настав хвилюючий і незабутній час. У червні в Заводських ЗОШ №1 та №2 пройшли святкові лінійки та випускні вечори, школа прощалася зі своїми дорослими дітьми, які одержали свідоцтва про незакінчену середню освіту (9 клас) та атестати про загальну середню освіту (11 клас).
В цьому році з відзнаками закінчили школу:
В ЗОШ №1:Квашина Сніжана (9-А клас),Байрак Ігор та Мішура Інна - золоті медалі(11 клас); 
В ЗОШ №2:Мащенко Тетяна, Полтавець Діана та Пономаренко Олександра (9 клас);Пилипенко Карина-золота медаль та срібні Кутузова Владлена та Ярміш Вікторія (11 клас).
Для дев’ятикласників – це перехрестя. Хтось сміливо зробить крок за поріг школи і продовжить освіту в коледжі, технікумі, ліцеї.
Ну, а хтось повернеться в школу, продовжить навчання в десятому класі.
А для одинадцятикласників до цього часу було все зрозуміле і звичне: і школа, що стала майже рідною домівкою, і друзі-однокласники, і порадники-вчителі, а попереду незвідані далі дорослого, самостійного життя.
Нині Ви прощаєтесь з дитинством і робите перші кроки у самостійне життя. Перед кожним із Вас шлях невтомного пошуку в пізнанні, в радості від звершеного власними руками і розумом, хвилюючих миттєвостей дружби й кохання. Вбирайте знання і досвід, життєву мудрість старших. Виховуйте в собі працелюбність, наполегливість і доброзичливість. Якщо ставити перед собою високу й благородну мету з любов’ю до людей, то її неодмінно можна досягти.Нехай ваше молоде життя буде цікаве й натхненне, сповнене щасливих хвилин успіху й добрих справ!

Виконавчий комітет



    Твіт