Головна Оголошення
28 квітня 202314:42

Попри складні умови воєнного стану Міграційна служба Полтавщини прагне до створення зручних і доступних умов для отримання адміністративних послуг. Оформити або відновити втрачені паспортні документи можна у будь-якому підрозділі НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації. Адміністративні послуги доступні у 28 підрозділах Міграційної служби Полтавської області.

27 квітня 202316:50

Повідомляємо, що на території навколо населених пунктів Заводської міської територіальної громади (сіл Нижня Будаківка, Заморіївка) ТОВ "ПОЛТАВА АГРО" із 29 квітня по 03 травня 2023 року проводитиме обробку посівів озимої пшениці із застосуванням пестицидів та агрохімікатів.

27 квітня 202316:13

Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення протиепізоотичних заходів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 23.04.2008 № 413 визначено, що лабораторно-діагностичні дослідження на американський та європейський гнилець, нозематоз, акарапідоз, вароатоз проводяться за рахунок коштів державного бюджету (безоплатно).

26 квітня 202317:13

У зв’язку з проведенням в області комплексу весняно-польових робіт, що виконуються із використанням засобів захисту рослин, існує загроза випадків отруєння та загибелі бджіл на пасіках в господарствах всіх форм власності. 

24 квітня 202311:55

Подали заяву на оформлення ID-картки чи паспорта для виїзду за кордон? Пам’ятайте: Ви завжди можете перевірити стан готовності своїх документів. Як? Просто скористайтеся онлайн-сервісом на сайті ДМС  "Перевірка стану оформлення документів" (https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html), переваги якого уже оцінили мільйони українців!

17 квітня 202316:42

Нагадуємо Вам, що відповідно до рішення 54 сесії Заводської міської ради сьомого скликання від 24 березня 2020 року за № 3 рекомендовано не використовувати штучні квіти, вінки, корзини та інші ритуальні товари, виготовлені із пластику на цвинтарях Заводської міської територіальної громади.

17 квітня 202311:35

Розпорядженням начальника обласної військової адміністрації від 12.04.2023 № 206 затверджено рішення „Про розроблення Програми комплексного відновлення територій Полтавської областіˮ, яким затверджено склад робочої групи, а також розпочато прийом пропозицій громадськості до проєкту Програми.

14 квітня 202315:23

Міграційна служба у Полтавській області нагадує, що ID-картку можна оформити НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації. Це означає, що кожен громадянин України може оформити ID-картку вперше або взамін старого паспорта зразка 1994 року у будь-якому територіальному підрозділі Міграційної служби Полтавщини НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації.

14 квітня 202314:30

Опитування мешканців та представників бізнесу Заводської міської територіальної  громади щодо розробки Стратегії розвитку громади. Шановний мешканцю громади! У рамках розроблення Стратегії розвитку Заводської міської територіальної громади на період до 2027 року робоча група з розроблення Стратегії проводить це опитування для визначення основних проблем, які, на Вашу думку, існують в громаді та перспектив розвитку на майбутнє. 

13 квітня 202314:28

Через воєнні дії в країні наша економіка зазнала суттєвих змін. З метою зменшення фінансового навантаження на бізнес до Закону України «Про  збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» були внесені зміни.

13 квітня 202308:41

Грант до 400 000 гривень (еквівалент 10 000 євро) на розвиток бізнесу для МСП з областей бойових дій.

12 квітня 202316:21

ГО «КРИМSOS» ТА АГЕНТСТВО ООН У СПРАВАХ БІЖЕНЦІВ В УКРАЇНІ ШУКАЄ ПРОАКТИВНИХ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ. Ми прагнемо допомогти внутрішньо переміщеним особам (ВПО) у вирішенні задач і викликів, з якими вони стикаються самі чи в громадах, де проживають.

11 квітня 202308:45

Серед добровольців, які обрали штурмову бригаду «Лють», представники різних важливих професій. У команді незламних – і 24-річний столяр Владислав Котляр, який успішно подолав усі етапи відбору та проходить курс тактичної підготовки. «Мій свідомий вибір – боронити державу від ворога», – ділиться Владислав.

7 квітня 202315:46

Нажаль під час війни нерідко трапляються такі ситуації як втрата паспорта громадянина України чи закордонного паспорта. У такій ситуації можна користуватися застосунком “ДІЯ”. Паспорти у "Дії" — ID-картка та закордонний — мають таку саму юридичну силу, що й звичайні паперові аналоги. Така можливість передбачена статтею 14¹ Закону України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус".

3 квітня 202311:57

Набір добровольців до «Гвардії наступу» продовжується, — Ігор Клименко. Про це 31 березня заявив Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко під час прямого ефіру на телемарафоні «Єдині новини». «На сьогодні сформовано вісім бригад і ми вже готові до активних наступальних заходів на території нашої держави. Також паралельно ми готуємося до проведення стабілізаційних заходів на цих територіях», — розповів Ігор Клименко.

3 квітня 202311:27

Соляна кислота — одна з найбільш їдких рідин, що використовуються в різних галузях промисловості. Елементарна формула (HCl — хлористий водень) дає небезпечне з'єднання, пари якого подразнюють слизову людини. При попаданні на шкіру кислота викликає сильні опіки, тому при роботі з хлористим воднем потрібно дотримуватися техніки безпеки і бути вкрай уважним.

3 квітня 202309:48

З 1 квітня розпочалися роботи по благоустрою та озелененню території у весняний період, які триватимуть до 31 травня. За цей час передбачається: висадити молоді саджанці різних порід дерев,прибрати всі несанкціоновані смітники, привести в належний стан пам'ятники, здійснити знесення старих та вражених омелою дерев, провести очистку парканів, бордюрів, ремонт автобусних зупинок, дитячих майданчиків, стадіонів, штучної та декоративної водойм.

31 березня 202308:07

Міграційна служба Полтавщини нагадує юним українцям, яким виповнилося 14 років та які планують вступати до вищих навчальних закладів, про необхідність обов'язково подбати про своєчасне виготовлення першого паспорта громадянина України у формі ID-картки.

29 березня 202314:21

ЩО ТАКЕ ПАТРОНАТНА СІМ’Я І ЯК СТАТИ ПАТРОНАТНИМ ВИХОВАТЕЛЕМ? Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин. Метою патронату над дитиною є забезпечення захисту прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом із батьками або іншими її законними представниками.

29 березня 202309:27

З настанням теплої погоди значно загострилася ситуація з пожежами внаслідок необережного поводження з вогнем у лісопаркових зонах та при спалюванні сухої трави, сміття на об'єктах і у житловому секторі. Багато випадків зафіксовано також і в Миргородському районі. Не обійшло стороною і нашу громад. Так внаслідок необережного поводження з вогнем 24 березня 2023 року трапилася пожежа на відкритій території в м. Заводське поблизу вул. Набережна.



    Твіт