Головна Оголошення
20 вересня 202310:06

В Україні запустили онлайн проєкт «Скажи чесно, ти як?», у якому зірки українського шоу-бізнесу відверто розповідають про емоції, які переживають через повномасштабне вторгнення росії. Проєкт ініціювала перша леді Олена Зеленська у рамках Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки. Основна мета «Скажи чесно, ти як?» – допомогти українцям подолати пов’язаний із війною стрес і наслідки пережитих травматичних подій, сформувати культуру піклування про ментальне здоров’я та запобігти розвитку психічних розладів.

15 вересня 202314:04

Державна служба зайнятості пропонує ряд сервісів та послуг, спрямованих на сприяння у працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб (далі - ВПО) на новому місці. Послуги з працевлаштування • Служба зайнятості сприяє працевлаштуванню ВПО та здійснює пошук підходящої роботи, у тому числі залучення до громадських та інших робіт тимчасового характеру, суспільно корисних робіт. • Самостійний перегляд актуальних пропозицій роботи на Єдиному порталі вакансій або через чат-боти у Telegram та Viber.

15 вересня 202313:48

«Виходь на світло!» Задекларована праця гарантує надходження податків до бюджету, підтримує внутрішньо переміщених осіб! Дізнайтеся більше на інформаційному порталі Держпраці pratsia.in.ua

15 вересня 202313:39

«Про введення воєнного стану в Україні» На даний час, законодавством тимчасово установлено, що на період дії правового режиму воєнного стану, введеного Указом Президента України затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», та протягом шести місяців після його припинення чи скасування, харчові продукти, які не відповідають вимогам чинного законодавства щодо надання споживачам інформації про харчові продукти, можуть вироблятися та/або вводитися в обіг.

11 вересня 202311:12

Для військовослужбовців та членів їх сімей, з метою повідомлення про порушення права та законні інтереси, а також з метою повідомлення про правопорушення, які вчинені військовослужбовцями Збройних Сил України. Відділення ВСП Полтавського ЗВ ВСП м. Миргород (в межах Миргородського та Лубенського районів) тел. +38050 520 6264, адреса: 37604, м.Миргород, вул. Гоголя, буд. 64.

5 вересня 202315:53

Наша організація, окрім широкого спектру матеріальних та нематеріальних видів допомоги внутрішньо переміщеним особам та особам, які постраждали від військових дій, є партнером у сфері реєстрації на отримання грошової допомоги від Агентства ООН у справах біженців за угодою з Управлінням Верховного Комісара ООН у справах біженців в Україні (УВКБ ООН). Розмір допомоги складає 2220 грн на одну особу на місяць та виплачується за три місяці.

5 вересня 202311:28

У 2023 продовжується реалізація державного бюджетної програми за напрямом «Здійснення заходів із професійної адаптації», спрямованої на відновлення та вдосконалення професійних навичок і умінь для ветеранів війни та членів їх сімей, шляхом професійного навчання, надання інформаційних, консультаційних та професійних послуг із зазначених питань, підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці. Заходи із професійної адаптації здійснюються відповідно до порядків затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 31 березня 2015 р. № 179 та від 21 червня 2017 року № 432.

4 вересня 202310:57

Сказ – одна з найнебезпечніших летальних вірусних хвороб спільних для тварин та людей. Оскільки основним джерелом вірусу сказу є лисиця червона, то його профілактика серед тварин дикої фауни є одним з основних заходів. В Україні протягом 2006-2014 років постійно проводились широкомасштабні кампанії з пероральної імунізації лисиць проти сказу на сході України: в Харківській, Сумській, Полтавській, Луганській та Донецькій областях, де вдалося суттєво зменшити кількість випадків сказу, особливо в дикій природі.

28 серпня 202314:58

Інформація про діяльність Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Консультаційний центр надає підтримку громадянам України у режимі онлайн та офлайн.

25 серпня 202315:06

1) Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту: Вид документу державного планування – Стратегії розвитку Заводської міської територіальної громади на 2023 - 2027 роки (далі – Стратегія) та є документом державного планування місцевого рівня. Головними цілями Стратегії є: створення умов для економічного зростання та вдосконалення механізмів управління розвитком територіальної громади на засадах ефективності, відкритості та прозорості, посилення інвестиційної та інноваційної активності...

24 серпня 202317:06

Україна належить до країн, де вживання грибів є традиційним, їх найчастіше використовують як приправи до страв. Гриби – своєрідний харчовий продукт, який має особливий хімічний склад. У них знаходиться значна кількість азотистих речовин, зокрема білків, жирів, вуглеводів, деякі вітаміни (В1, РР). Вони містять багато мінеральних речовин (фосфор). Але лікарі оцінюють гриби як продукт, який важко перетравлюється. Тому страви з них можуть вживатися лише практично здоровими людьми.

23 серпня 202311:20

УВАГА мешканцям громади, відповідно до рішення Ради оборони Полтавської області від 21 серпня 2023 року №48 « Про невідкладні заходи для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави»

22 серпня 202311:20

Повідомляємо, що німецька федеральна компанія з міжнародної співпраці «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» реалізує в Україні одну із програм міжнародної співпраці заради економічного розвитку EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини. Програма спрямована на підвищення конкурентоспроможності економіки України. 

22 серпня 202311:04

Лохвицьке УЕГС АТ «Полтавагаз» доводить до Вашого відому, що «29» серпня 2023 року з 8-00 год. до «30» серпня 2023 року 17-00 год. в зв'язку з проведенням ремонтно-профілактичних робіт на ГРС Гамаліївка буде припинено розподіл газу на наступні населені пункти: с. Гамаліївка, с. Долинка, с. Піски, с. Яремівщина, с. Шевченки Миргородського (Лохвицького) району.В ході проведення зазначених робіт у разі виявлення витоків газу на підземних газопроводах або газопроводах-вводах (у місцях виходу їх із землі), пошкоджень складових частин, деталей або елементів цих газопроводів, вони будуть ліквідовуватися негайно згідно з планами локалізації та ліквідації аварійних ситуацій і аварій.

21 серпня 202307:55

   Скільки оформлена ID-картка громадянина України та паспорт громадянина України для виїзду за кордон зберігається в підрозділах міграційної служби? – відповідаємо на актуальне запитання Отже, виготовлені ID-картка та паспорт для виїзду за кордон зберігаються у підрозділах міграційної служби протягом двох років. Також громадяни мають можливість написати заяву і продовжити термін зберігання свого паспортного документа до трьох років.Проте, звертаємо увагу, що до закінчення дії воєнного стану в Україні, оформлені документи зберігатимуться у підрjзділах міграційної служби необмежений термін.

15 серпня 202316:09

Департамент соціального захисту населення Полтаської обласної військової адміністрації повідомляє, ГО "Маріупольська Спілка Молоді" в межах програми "Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес" проводить підготовку до онлайн заходу "Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!" для молодих людей у віці 16-35 років та мешканців Полтавської області, що відбудеться 30 серпня 2023 року в форматі онлайн з 11:00 до 14:00. Захід передбачає ознайомлення молоді та мешканців області з провідними підприємствами.

15 серпня 202315:55

21 липня 2023 р., відповідно до частини дванадцятої статті 7 Закону України “Про пестициди і агрохімікати”, Кабінет Міністрів України прийняв Постанову № 758 «Про затвердження Порядку ведення Державного реєстру пестицидів і агрохімікатів, дозволених до використання в Україні». Схвалено рішення, яке дозволить відмовитися від застарілого формату Excel-таблиць, які оновлюються в ручному режимі. Україна перейде до сучасного формату цифрових даних, які актуалізуються автоматично, на єдиному ресурсі.

15 серпня 202314:27

Лохвицька ДПІ повідомляє

15 серпня 202310:30

Головне управління ДПС у Полтавській області повідомляє:
Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ внесено зміни до Закону України від 08 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування». З 01.08.2023 поновлюється застосування штрафних санкцій та пені за порушення вчинені до 01.03.2020 та починаючи з 01.08.2023 за несплату (неперерахування) або несвоєчасну сплату (несвоєчасне перерахування) єдиного внеску накладається штраф у розмірі 20 відсотків своєчасно не сплачених сум.
 

14 серпня 202307:47

Як оформити паспорт громадянам з тимчасово окупованих територій. Повнолітні громадяни України, які проживали на тимчасово окупованій території і не оформлювали паспорт громадянина України, можуть зробити це на підконтрольній урядом України території. Для цього необхідно звернутися до будь-якого підрозділу Державної міграційної служби. Серед інших документів, для оформлення паспорту ці особи подають наявні документи з фотозображенням, а за їх відсутності – письмову заяву з інформацією про місце проживання, навчання, роботи, тощо.



    Твіт