Головна Оголошення
15 травня 202310:16

Лохвицьке УЕГС АТ «Полтавагаз» доводить до Вашого відому, що 17 травня 2023 р. в зв'язку з проведенням планово профілактичними роботами на газопроводі середнього тиску м. Заводське, буде припинено розподіл газу на наступні вулиці: вул. 124км, вул. Панаса Мирного.

12 травня 202311:10

Процедура звернення до уповноважених органів внаслідок викрадення паспорта є однаковою в більшості країн. Як і в Україні, закордоном необхідно відразу звернутись до найближчого відділення поліції для складання заяви про втрату паспортного документа. За результатами прийому такої заяви вам має бути видана копія протоколу або довідка про тимчасову відсутність закордонного паспорта. З цією довідкою необхідно звернутися до найближчої дипломатичної чи консульської установи України для оформлення нового закордонного паспорта (актуально для громадян України.

12 травня 202308:23

Уряд розширив проект єРобота та запускає нові грантові програми для ветеранів на започаткування або розвиток власного бізнесу. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Кабінету Міністрів 30 березня. “З 10 квітня Уряд запускає нові грантові програми для ветеранів, завдяки яким вони зможуть отримати фінансову підтримку від держави для старту або розвитку своєї справи. Наші захисники і захисниці, які мають бажання займатися підприємництвом, або ж розвивати свій бізнес після повернення до цивільного життя, зможуть отримати грант від 250 тис. грн до 1 млн грн.

10 травня 202311:43

Через війну в багатьох людей знищено або ж пошкоджено документи на право власності. Утім, щоб отримати відшкодування за зруйноване житло, необхідно їх відновити. Отримані дублікати документів матимуть таку ж юридичну силу, що й оригінал. Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України спільно з Міністерством юстиції розробили алгоритм дій на цей випадок. Як отримати дублікат втраченого документа? Варіант 1 Якщо право власності на нерухоме майно оформлене до 2003 року, то для отримання дубліката правовстановлюючого документа потрібно звернутися до нотаріуса.

5 травня 202309:44

Шановний мешканцю громади! Не будь байдужим, пройди опитування до 31.05.2023 для визначення основних проблем, які, на Вашу думку, існують в громаді та перспектив її розвитку. Ваша думка для нас є важливою та обов’язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку нашої громади при розробленні Стратегії розвитку Заводської громади. Наголошуємо, що анкета є анонімною. Опитувальний лист для мешканців: https://forms.gle/oA244mScDAhDMn3q6 Опитувальний лист для бізнесу: https://forms.gle/AARBdcTw1iidRZ5E8

5 травня 202309:26

Інформуємо, щоб переслати паспорт громадянина України у формі ID-картки або закордонний паспорт до іншого підрозділу міграційної служби у більш безпечнішому регіоні України для його отримання необхідно звернутися до територіального підрозділу ДМС, де особа буде отримувати паспорт, та подати письмову заяву, у якій зазначити наступну інформацію: - дані особи, на ім'я якої оформлюється паспорт (прізвище, ім'я, по батькові, дата народження, місце проживання, контактний номер телефону); - назва територіального органу/територіального підрозділу ДМС, який здійснив оформлення паспорта;

2 травня 202314:10

Сьогодні на території України в умовах постійних бойових дій досить легко знайти предмет, що становить загрозу життю і здоров’ю людини. Так, «небезпечну іграшку» можна побачити в лісі, в старому окопі, на свіжозораному полі, на власному городі і,навіть,на вулицях міст і сіл. Варто зазначити, якщо вибухові пристрої серійного зразка легко розпізнати за зовнішнім виглядом, то саморобні вибухівки, що можуть з’явитися на вулицях міст і селищ, визначити набагато складніше. Що ж відноситься до вибухонебезпечних предметів?

28 квітня 202314:42

Попри складні умови воєнного стану Міграційна служба Полтавщини прагне до створення зручних і доступних умов для отримання адміністративних послуг. Оформити або відновити втрачені паспортні документи можна у будь-якому підрозділі НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації. Адміністративні послуги доступні у 28 підрозділах Міграційної служби Полтавської області.

27 квітня 202316:50

Повідомляємо, що на території навколо населених пунктів Заводської міської територіальної громади (сіл Нижня Будаківка, Заморіївка) ТОВ "ПОЛТАВА АГРО" із 29 квітня по 03 травня 2023 року проводитиме обробку посівів озимої пшениці із застосуванням пестицидів та агрохімікатів.

27 квітня 202316:13

Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення протиепізоотичних заходів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 23.04.2008 № 413 визначено, що лабораторно-діагностичні дослідження на американський та європейський гнилець, нозематоз, акарапідоз, вароатоз проводяться за рахунок коштів державного бюджету (безоплатно).

26 квітня 202317:13

У зв’язку з проведенням в області комплексу весняно-польових робіт, що виконуються із використанням засобів захисту рослин, існує загроза випадків отруєння та загибелі бджіл на пасіках в господарствах всіх форм власності. 

24 квітня 202311:55

Подали заяву на оформлення ID-картки чи паспорта для виїзду за кордон? Пам’ятайте: Ви завжди можете перевірити стан готовності своїх документів. Як? Просто скористайтеся онлайн-сервісом на сайті ДМС  "Перевірка стану оформлення документів" (https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html), переваги якого уже оцінили мільйони українців!

17 квітня 202316:42

Нагадуємо Вам, що відповідно до рішення 54 сесії Заводської міської ради сьомого скликання від 24 березня 2020 року за № 3 рекомендовано не використовувати штучні квіти, вінки, корзини та інші ритуальні товари, виготовлені із пластику на цвинтарях Заводської міської територіальної громади.

17 квітня 202311:35

Розпорядженням начальника обласної військової адміністрації від 12.04.2023 № 206 затверджено рішення „Про розроблення Програми комплексного відновлення територій Полтавської областіˮ, яким затверджено склад робочої групи, а також розпочато прийом пропозицій громадськості до проєкту Програми.

14 квітня 202315:23

Міграційна служба у Полтавській області нагадує, що ID-картку можна оформити НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації. Це означає, що кожен громадянин України може оформити ID-картку вперше або взамін старого паспорта зразка 1994 року у будь-якому територіальному підрозділі Міграційної служби Полтавщини НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації.

14 квітня 202314:30

Опитування мешканців та представників бізнесу Заводської міської територіальної  громади щодо розробки Стратегії розвитку громади. Шановний мешканцю громади! У рамках розроблення Стратегії розвитку Заводської міської територіальної громади на період до 2027 року робоча група з розроблення Стратегії проводить це опитування для визначення основних проблем, які, на Вашу думку, існують в громаді та перспектив розвитку на майбутнє. 

13 квітня 202314:28

Через воєнні дії в країні наша економіка зазнала суттєвих змін. З метою зменшення фінансового навантаження на бізнес до Закону України «Про  збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» були внесені зміни.

13 квітня 202308:41

Грант до 400 000 гривень (еквівалент 10 000 євро) на розвиток бізнесу для МСП з областей бойових дій.

12 квітня 202316:21

ГО «КРИМSOS» ТА АГЕНТСТВО ООН У СПРАВАХ БІЖЕНЦІВ В УКРАЇНІ ШУКАЄ ПРОАКТИВНИХ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ. Ми прагнемо допомогти внутрішньо переміщеним особам (ВПО) у вирішенні задач і викликів, з якими вони стикаються самі чи в громадах, де проживають.

11 квітня 202308:45

Серед добровольців, які обрали штурмову бригаду «Лють», представники різних важливих професій. У команді незламних – і 24-річний столяр Владислав Котляр, який успішно подолав усі етапи відбору та проходить курс тактичної підготовки. «Мій свідомий вибір – боронити державу від ворога», – ділиться Владислав.



    Твіт