Головна Оголошення
18 січня 202109:04

Дистанційні послуги Пенсійного фонду України – давно не новина. Вже майже десятиріччя діє електронний портал, який дає можливістькористуватися широким переліком послуг всім без винятку категоріям людей, які обслуговує Фонд – і застрахованим особам, і найманим працівникам, і підприємцям, і пенсіонерам чи отримувачам виплат із соціального страхування. З часу заснування портал електронних послуг Фонду (portal.pfu.gov.ua) постійно модернізується і дедалі вдосконалюється. У результаті електронні послуги надаються кожній особі – фізичній чи юридичній – індивідуально.

15 січня 202115:59

Дотримуватися елементарних правил аби уникнути переохолодження та обмороження: - не вживайте алкогольних напоїв – алкогольне сп’яніння сприяє високій втраті тепла, в той же час викликає ілюзію тепла. Додатковим негативним фактором є неможливість сконцентруватися на перших ознаках обмороження; - не паліть на морозі – паління зменшує периферійну циркуляцію крові і робить кінцівки більш уразливими до дії холоду; - носіть просторий одяг – це сприяє нормальній циркуляції крові. Одягайтеся так, щоб між шарами одягу залишався прошарок повітря, який утримує тепло.

14 січня 202113:53

Лід становить небезпеку: - біля стоків води; - у місцях із швидкою течією; - поблизу виступаючого над поверхністю очеретом, кущів та трави; - у місцях із теплими стічними водами; - у м’ясцях покритих товстим шаром снігу. Особливо обережно спускайтесь з берега: лід може нещільно з’єднуватися із сушею, можливі тріщини, під льодом може бути повітря. Міцність льоду не можна перевіряти ударом ноги! Пропонується перевіряти палицею. Якщо після першого удару палицею на ньому з'являється вода, лід пробивається, негайно повертайтесь на те місце звідки ви прийшли.

12 січня 202114:43

Звернення Заводської територіальної громади Полтавської області, в особі депутатів Заводської міської ради та міського голови до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

6 січня 202115:06

Голові Заводської міської ради: Звертаю Вашу увагу, що з 8 по 24 січня 2021 року планується введення додаткових карантинних обмежень, іншими словами початку локдауну в Україні. У зв'язку з цим на території громади необхідно постійно проводити роботу з громадянами, підприємцями, релігійними громадами та іншими суб'єктами господарювання щодо дотримання додаткових карантинних обмежень згідно постанови КМУ від 9 грудня 2020 року № 1236.

21 грудня 202011:30

Про встановлення карантину та запровадження протиепідемічних заходів на території Полтавської області відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236 "Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2".

8 грудня 202013:54

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) роз’яснило, чи мають кандидати у депутати Верховної Ради Автономної Республіки Крим і місцевих рад, а також особи, які балотуються на посади сільських, селищних, міських голів та обрані на ці посади, подавати декларації. Так, кандидати, які балотуються в депутати місцевих рад і ВР АР Крим та на посади голів місцевих органів влади не повинні подавати декларації. Однак, особа має подати декларацію «кандидата на посаду» за минулий рік, якщо: вона обрана депутатом ВР АР Крим або місцевої ради.

8 грудня 202011:25

Про оприлюднення проекту регуляторного акту: рішення Заводської міської ради «Про погодження вартості послуг по утриманню торгового місця на ринку». Стислий виклад змісту проекту: розроблений для встановлення вартості послуг по утриманню торгового місця на Червонозаводському комунальному ринку, розрахованих за фактичними надходженнями та видатками підприємства за попередні роки, та для забезпечення рентабельної роботи даного підприємства. Зауваження та пропозиції надавати в письмовому вигляді на протязі 30 днів з дня оприлюднення регуляторного акту...

8 грудня 202010:04

Попередження про обов’язок подання депутатами Заводської міської ради VII скликання декларацій особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, при припиненні діяльності, пов’язаної з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування Згідно вимог частини 3 статті 8 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» на депутатів місцевих рад поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції». Депутати місцевих рад зобов’язані щороку до 1 квітня подавати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік відповідно до Закону України "Про запобігання корупції".

3 грудня 202014:00

Виконавчий комітет Заводської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад: Начальника-головного бухгалтера фінансово-господарського відділу виконавчого комітету Заводської міської ради. До участі в конкурсі запрошуються громадяни України, які мають повну вищу економічну освіту з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра; стаж роботи за фахом не менше 3-х років; володіння державною мовою, основними принципами роботи на комп’ютері та основними програмними засобами; знання нормативно-правових актів у сфері діяльності органів місцевого самоврядування, в галузі фінансів.

19 листопада 202013:45

Виконавчий комітет Заводської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад: Начальника фінансового відділу виконавчого комітету Заводської міської ради. До участі в конкурсі запрошуються громадяни України, які мають повну вищу економічнуосвіту з освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра; стаж роботи за фахом на державній службі або в органах місцевого самоврядування не менше 3-х років; володіння державною мовою, основними принципами роботи на комп’ютері та основними програмними засобами; знання нормативно-правових актів у сфері діяльності органів місцевого самоврядування, в галузі фінансів.

9 листопада 202009:44

У зв’язку із заміною ШРП № 12 по вул.Ватутіна в м.Заводське (масив Брисі та спиртокомбінату), 12 листопада 2020 року з 8:00 буде припинено розподіл природного газу споживачам. З метою уникнення аварійних ситуацій споживачам природного газу необхідно перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами. Відновлення газопостачання здійснюватиметься після закінчення ремонтних робіт. АТ «Полтавагаз» просить мешканців з розумінням поставитися до ситуації, адже проведення відповідного комплексу технічних заходів необхідне...

21 жовтня 202015:43

При амбулаторії загальної практики сімейної медицини №1 м. Заводське розпочав роботу рентген – кабінет. Також тут можна зробити оглядову рентгенографію органів грудної порожнини.

7 жовтня 202014:15

1.Про епідемічну ситуацію на території району в умовах дії карантину з метою запобігання поширенню на території Лохвицького району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. 2.Щодо утримання захисних споруд цивільного захисту на території Лохвицького району. 3.Про затвердження потенційно-небезпечних об' єктів .Дохвицького району на 2020 рік. 4. Щодо попередження пожеж в екосистемах на території Лохвицького району. 5. Про готовність сил та засобів цивільного захисту Лохвицького району до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років.

7 жовтня 202010:28

Лохвицька районна державна адміністрація повідомляє, про те, що відповідно до наказу керівника Полтавської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту від 25.09.2020 № 2, 28 жовтня 2020 року у час з 10:00 до 11:00 буде проведено комплексну перевірку технічного стану системи централізованого оповіщення, просимо Вас попередити населення про перевірку системи оповіщення, з метою недопущення паніки.

2 жовтня 202015:10

В умовах дії карантину з метою запобігання поширення на території Лохвицького району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Інформацію голови Лохвицької районної державної адміністрації - Костенко Т.В...

18 вересня 202011:41

Карантин багато в чому змінив умови роботи пенсійних установ, відтак вплинув і на прийом громадян. З метою обмеження скупчення осіб в транспорті і на шляхах прямування на роботу/з роботи та на виконання урядових постанов від 20.05.2020 №392 та від 22.07.2020 №641 змінено режим роботи органів виконавчої влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, центрів надання адміністративних послуг, органів соціального захисту населення та територіальних органів Пенсійного фонду України.

31 серпня 202013:10

З 15 вересня починається голосування за проєкти громадського бюджету м.Заводське, яке триватиме по 30 вересня (включно). В цьому році подано 6 проєктів, які пройшли перевірку та будуть виставлені на голосування. Проекти, які стануть переможцями, будуть реалізовані у 2021 році. З більш детальним змістом поданих проектів громадського бюджету міста Заводське можна ознайомитись за посиланням: zv.gov.ua/content/gromadskiy-byudzhet.html Перелік пунктів голосування: 1. ДНЗ №2 «Теремок» (вул. Озерна, 9) з понеділка – п’ятницю, з 08.00 до 17.00;

26 серпня 202011:49

Застосунок "Безоплатна правова допомога" - правовий порадник у смартфоні, який може стати в пригоді у багатьох випадках. У відеоролику розповідаємо, як користуватися застосунком, які функції у ньому є та чому він зручний для різних категорій людей.

4 серпня 202017:40

Про епідемічну ситуацію на території району в умовах дії карантину з метою запобігання поширенню на території району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Про посилення заходів протипожежної безпеки під час полювання на території.



    Твіт