Головна Оголошення
13 лютого 202416:18

Всеукраїнська асоціація громад (далі - ВАГ) запрошує Вас та/або фахівців вашої місцевої ради 16 лютого 2024 року о 11-00 взяти участь у онлайн семінарі з інформування органів місцевого самоврядування щодо вирощування худоби господарствами населення, правил ідентифікації сільськогосподарських тварин, умов оподаткування доходів та спрощення нарахування субсидій для населення який асоціація проводить спільно Міністерством аграрної політики та продовольства України. Для участі у зазначеному заході просимо зареєструватися, заповнивши реєстраційну форму.

13 лютого 202409:05

Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях оголошено онлайн-аукціон з умовами з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Лохвицький спиртовий комбінат» (код ЄДРПОУ 00374806).

13 лютого 202408:34

Запрошуємо бізнес долучитися до інформаційних заходів у форматі онлайн/офлайн, зокрема: 13 лютого 2024 року за підтримки Програми USA “Конкурентоспроможна економіка України” Полтавська торгово-промислова палата проводить інформаційний день “Нові можливості в отриманні послуг в рамках реалізації грантового проекту”.

12 лютого 202410:18

Необхідно перевірити стан готовності документа - скористайтеся онлайн-сервісом на сайті ДМС "Перевірка стану оформлення документів" Подали заяву на оформлення ID-картки чи паспорта для виїзду за кордон? Пам’ятайте: Ви завжди можете перевірити стан готовності своїх документів. Як? Просто скористайтеся онлайн-сервісом на сайті ДМС "Перевірка стану оформлення документів" (dmsu.gov.ua/services/docstate.html), переваги якого уже оцінили мільйони українців! У пошуку введіть серію та номер документа, на підставі якого здійснюєте нове оформлення.

8 лютого 202408:23

Метою планованої діяльності є споруджування (влаштування) свердловин № 33, 29. Скоробагатьківського нафтогазоконденсатного родовища (далі - НГКР); буріння та спорудження водної свердловини для водозабезпечення процесу споруджування (влаштування) свердловини № 29 Скоробогатьківського НГКР.

5 лютого 202409:49

Інформуємо, що для забезпечення своєчасного проведення весняно- польових робіт агровиробниками області ТС «Агрокластер Грант» має можливість проведення лімітованого фінансування під заставу майбутнього урожаю коштами, пальним, засобами захисту рослин, мінеральними добривами та викуп вирощеної продукції (кукурудза, соняшник) 2023 та 2024 років врожаю.

5 лютого 202409:41

З метою підготовки до проведення весняно-польових робіт, виявлення проблемних питань в аграрному секторі та сприяння їх своєчасному вирішенню Полтавською обласною військовою адміністрацією 07 лютого 2024 року о 10 годині в м. Миргород, вул. Гоголя, 120 (актова зала Миргородської районної військової адміністрації) заплановано проведення зустрічі з агровиробниками.

2 лютого 202408:10

У сучасних умовах ветерани, ветеранки та члени їх сімей стикаються з основною проблемою – самозабезпечення родини шляхом пошуку нового місця зайнятості, відновлення бізнесу або започаткування власної справи. Саме тому виникає потреба у перекваліфікації та підвищені кваліфікації цієї категорії осіб, реінтеграції суспільно-економічного середовища громад, у яких вони проживають.

1 лютого 202415:41

Багато хто з нас набув звичку починати день зі смачного чаю або запашної кави, для того щоб скоріше прокинутися. Але щоб бути здоровими, підтримувати вагу тіла у нормі і почуватися добре, краще щоранку випивати склянку води перед сніданком. Ранкове пиття води змінить ваше життя на краще.

1 лютого 202411:26

Національний конкурс “Благодійна Україна “ – це загальнонаціональний проект з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних/волонтерських ініціатив в українському суспільному просторі.Місія нашого фонду допомога діткам з особливими потребами, вимушеним переселенцям, постраждалому від війни населенню, родинам у складних життєвих обставинах, військовослужбовцям ЗСУ та ТРО, лікарням та медичним закладам. Додаткова інформація щодо проведення Національного конкурсу “Благодійна Україна – 2023” розміщена на офіційному сайті www.blagoukraine.org

26 січня 202409:34

В Україні триває реформа шкільного харчування. Одна з її складових – впровадження системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР). За складною назвою – прості й зрозумілі правила, дотримання яких є запорукою того, що діти споживатимуть безпечну їжу. Уперше поняття «НАССР» з'явилося в Україні ще у 2012 році. Тоді був виданий наказ Мінагрополітики про затвердження цієї системи. А за два роки відповідні зміни внесли до законодавства щодо харчових продуктів.

23 січня 202409:59

0 800 33 20 29 – це першомоментна допомога для ветеранів війни, їхніх родин та всіх українців у складних ситуаціях. Фахівці «гарячої лінії» - кваліфіковані психологи, які пройшли спеціальне навчання з кризової допомоги та підтримки, мають великий практичний досвід.

22 січня 202416:10

Виконавчий комітет Заводської міської ради оголошує результати конкурсу щодо визначення виконавця послуг по здійсненню операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Заводської міської територіальної громади.

22 січня 202416:02

Виконавчий комітет Заводської міської ради оголошує рішення від 17.01.2024 року за № 15 про затвердження норм надання послуг з управління побутовими відходами на території Заводської міської територіальної громади

18 січня 202414:56

Станом на 18 січня 2024 року на території Миргородського району виникло 18 пожеж у житловому секторі, внаслідок яких загинуло 5 осіб. Найчастішими причинами виникнення пожеж стали: необережне поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації електроустановок (короткі замикання), порушення при влаштуванні та експлуатації печей.

11 січня 202414:20

Постановою КМУ від 29.12.2023 року № 1405 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо оплати житлово-комунальних послуг» внесено зміни до пункту 1 постанови КМУ «Деякі питання оплати житлово-комунальних послуг в період воєнного стану» від 05.03.2022 року № 206. Відтак постачальник має право при наявності заборгованості на припинення постачання електричної енергії побутовим споживачам. З метою запобігання припинення постачання електричної енергії, рекомендуємо звернутися до ТОВ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ»

8 січня 202411:19

Останнім часом зростає кількість випадків отруєння людей чадним газом, не пов’язаних із виникненням пожеж. Протягом 2023 року на території Полтавської області було зареєстровано 14 випадків отруєння людей чадним газом, внаслідок яких загинуло 2 особи та отримали отруєння 17 осіб (у тому числі 2 дітей). Як свідчить практика, основними причинами отруєння чадним газом є: порушення правил влаштування та експлуатації пічного опалення, газових приладів, електричних генераторів, несправність систем димовидалення та вентиляції.

5 січня 202415:23

Російська армія продовжує обстріли території України – це щоденні нальоти груп шахедів та ракет по областям країни. З особливою інтенсивністю агресор атакує Київ, Харків, Дніпро, Одесу, Херсон, Запоріжжя, Кривий Ріг... Найжахливіше те, що ворог цинічно, цілеспрямовано завдає шкоди життю і здоров'ю мирного населення та руйнує наші будинки. Противник використовує тактику терору... На жаль, місто Миргород також перебуває постійно у полі зору агресора. Я звертаюся до кожного жителя чи гостя нашого регіону: не нехтуйте сигналом "Повітряна тривога". Одразу ж обов'язково прямуйте в укриття. Пам'ятайте про правило "двох стін". Прошу усіх власників бізнесу, магазинів, торгових центрів, керівників установ та організацій - будьте відповідальними до власної безпеки та безпеки своїх відвідувачів. При оголошенні "Повітряної тривоги", кожен повинен прямувати в укриття, адже дуже часто цілями для атак стають саме місця з масовим скупченням людей. Не розслабляйтеся, ігноруючи тривогу! Пам’ятайте, що загроза повітряної атаки існує повсякчасно, бо ворог підступний і небезпека ще не минула! Бережіть себе та своїх рідних!

4 січня 202408:51

Водохреще - одне з найважливіших у році православних свят. В цю урочистість згадують хрещення Ісуса Христа в річці Йордан та його явлення народу як Спасителя та Месії. В 2024 році через перехід на новоюліанський календар дата урочистості зміниться - тепер Водохреща буде не 19 січня. Коли Водохреща 2024 - нова дата Хрещення більше не відзначатимуть 19 січня. Тепер свято Хрещення Господнє 2024 року ми відзначатимемо на 13 днів раніше, ніж раніше, тобто 6 січня. 2024 року цей день випаде на суботу.

26 грудня 202309:04

У сучасному світі ґендерна рівність є важливим елементом суспільного прогресу і ключовою складовою євроінтеграційного процесу України. Забезпечення рівних можливостей та прав для всіх, незалежно від статі, визначає кращий шлях до створення справедливого та гармонійного суспільства. Домашнє насильство — це не лише побої чи зґвалтування. Це й образи та приниження, заборона працювати чи контроль сімейного бюджету. Виділяють 4 типи насильства: - фізичне Це умисне нанесення травм.



    Твіт