ГоловнаНовини

У Заводському яскраво відзначили День молоді

 Опубліковано: 26 червня 2018, 13:15

Щорічно, в останню неділю червня, вся українська молодь відзначає національне свято – День молоді, що встановлене на підтримку ініціатив молодіжних організацій і об’єднань України, яке вважається також святом усіх молодих українців.
Напередодні наше місто відзначило цей день яскравою та позитивною подією, змінивши формат святкування. В парку відпочинку «Глобус» пройшла супер дискотека за участю енергійного ді-джея Льоши, який завітав до нас з м. Полтави. Для молоді міста був проведений фестиваль з фарбами Холі. Учасники мали змогу не тільки нажбурлятися сухою фарбою, «розфарбувавши» в буквальному сенсі друзів і нових знайомих, а й насолодитись яскравими емоціями та потанцювати під улюблені хіти.
До дня Конституції України пройшов флеш-моб з фарбами Холі в яскравих кольорах. Було створене незабутнє, масштабне фото всіх присутніх на згадку на фоні прапора України. Яскраві обійми і селфі принесли масу задоволення найкращій половині нашого міста – нашій молоді. Барвисті та кольорові враження отримали ті, хто прийшов на дискотеку.
«Свято молоді у цьому році я відзначила особливо яскраво. На «Глобусі» було дуже весело. Ді-джей грав нереально круту музику. Я з друзями танцювала «до упаду». А фарби Холі – це взагалі щось неймовірне!!! Дякую організаторам за яскравий і веселий вечір. Свято пройшло на ура! Я і мої друзі дуже задоволені» - ділиться своїми враженнями Кузуб Поліна, яка відвідала супер вечірку.
Усі, хто залишився розважатися на площі до кінця святкової програми, були у захваті від ритмічної музики й позитиву та довго не відпускали запального ді-джея.
Важливо зазначити, що це найграндіозніший холі-фест в місті. А головне – він був організований молоддю для молоді за підтримки Заводської міської ради.

Виконавчий комітет



    Твіт