ГоловнаНовини

Міжнародний Саміт мерів

 Опубліковано: 28 листопада 2017, 16:46

Міжнародний Саміт мерів (IMS) - платформа для обміну досвідом між лідерами місцевого самоврядування та фахівцями місцевого розвитку світового рівня.
Щорічний Саміт об’єднує визначних мерів міст з усього світу і дає змогу обговорити сучасні тенденції у розвитку міст, інновації, презентувати найкращий міжнародний і місцевий досвід міського управління та поділитися історіями успіху українських міст у різних сферах.
Саміт організований Western NIS Enterprise Fund за підтримки Прем’єр-міністра України та мера Києва. Завдяки спеціальному формату Саміту учасники обмінюються натхненими історіями та створюють міцні зв’язки з видатними лідерами міських перетворень з усього світу, знайомляться з візіонерами міського розвитку, мерами міст, експертами та агентами змін у громадянському суспільстві та бізнесі.
У цьому році Саміт проходить 28-29 листопада у Києві. Він присвячений інноваціям, які можуть перетворити міста на сервіси, що відповідають на потреби своїх жителів, а також світовим викликам, таким як екологічні проблеми, кібербезпека, та інклюзивність. 
Міський голова міста Заводське Віталій Сидоренко приймає участь у даному заході на якому підписав Маніфест мера-інноватора.

Більше інформації про Саміт, програма, спікери на офіційному сайті заходу

Виконавчий комітет



    Твіт